Sezonowe menu w Bobby Burger

Udostępnij nas na:
Pierwsza i największa polska sieć burgerowni, znana głównie ze swoich flagowych burgerów ze 100 proc. wołowiną, ostatnio zdobywa też popularność wśród wegetarian, dzięki rosnącej ofercie bezmięsnej. Co trzy miesiące w lokalach Bobby Burger pojawiają się nowe pozycje sezonowe. Jesienią na gości czekają burgery Godzilla oraz Alibaba, przygotowane według autorskich pomysłów.   

– Nasze menu zmienia się zgodnie z oczekiwaniami naszych klientów, które poznajemy dzięki regularnie przeprowadzanym badaniom. Dziś w lokalach sieci Bobby Burger poza burgerami ze świeżej, polskiej wołowiny, znajdują się też pozycje z kurczakiem czy wegetariańskie. Z kolei cykliczne zmiany w menu umożliwiają korzystanie z sezonowości warzyw. Dlatego obok stałego menu, celem urozmaicenia oferty, regularnie wprowadzamy burgery sezonowe – mówi Maciej Sobolewski, marketing manager sieci Bobby Burger.

RYNEK GASTRONOMICZNY W POLSCE RAPORT 2018
> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <
Nowości od 1 września

Pierwszą nowością w jesiennym menu sezonowym jest burger Godzilla. Wypełniony potrójną porcją soczystej wołowiny, potrójnym boczkiem oraz potrójnym serem, z dodatkiem klasycznego sosu, ogórka konserwowego, sałaty i czerwonej cebuli będzie stanowić godne wyzwanie, które zaspokoi nawet największy głód.

Drugą pozycją z nowego menu – przygotowanego z myślą o sezonie jesiennym – jest Alibaba. To burger na bazie wołowiny, z podwójnym boczkiem, serem American, chrupiącą sałatą, czerwoną cebulą, ogórkiem konserwowym i grillowaną cukinią. Wszystko to wzbogaca sos sezamowy i majonez. Mowa więc o idealnej kombinacji smaków, obok której nie można przejść obojętnie.

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k. Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.