Sfinks, McDonald’s, Senses z Gwiazdką Michelin, Sypka Mąka, ZP HoReCa o rynku, prawie i wyzwaniach

Udostępnij artykuł
Anna Borys-Karwacka, dyrektor ds. korporacyjnych McDonald’s Polska; Sylwester Cacek, prezes zarządu Sfinks Polska, Krzysztof Janiszewski, restaurator, współwłaściciel m.in. Senses Restaurant (Gwiazdka Michelin), Genesis, Plato; Jerzy Sobieniak, restaurator, właściciel Sypka Mąka, Niezłe Bydło oraz Marcin Zawadzki, prezes zarządu ZP HoReCa wezmą udział w dyskusji pt. : “Gastronomia od kuchni – rynek, regulacje, trendy, goście, wyzwania” podczas XVI Food Business Forum, które odbędzie się już 24 września w Sheraton Warsaw Hotel.

Reprezentanci 4000 restauracji, lokali gastronomicznych i firm cateringowych w osobach właścicieli niezależnych, prezesów i dyrektorów sieci; indywidualne spotkania dostawców z 60 kupcami reprezentującymi ok. 70 marek; prelekcje i panele dyskusyjne w gronie najwybitniejszych praktyków; wielkie emocje podczas wieczornej gali konkursów Food Business Awards 2018 i Supplier of the Year 2018 – tak zapowiada kolejna edycja najważniejszego w Polsce spotkania restauratorów.

BROG B2B – media efektywnej komunikacji – wydawca m.in. czasopism Nowości Gastronomiczne, Sweets & Coffee oraz portalu Horecanet.pl serdecznie zaprasza wszystkich restauratorów do udziału w najważniejszym w Polsce spotkaniu przedstawicieli branży: XVI Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum 2018.

Uczestnictwo zagwarantuje Państwu:
● zdobycie wiedzy o sprawdzonych sposobach na rozwój biznesu
● możliwość dyskusji z najwybitniejszymi praktykami i ekspertami
● kuluarowe spotkania w gronie przyjaciół i partnerów
● indywidualne spotkania z dostawcami oraz zapoznanie się z ich najbardziej aktualną ofertą
● lunch w restauracji The Olive w Sheraton Warsaw Hotel
● udział w uroczystej kolacji z Galą konkursową Food Business Awards 2018 i Supplier of the Year 2018
● obecność na najważniejszym w roku spotkaniu przedstawicieli branży
● zimne i ciepłe napoje oraz przekąski przez cały dzień

Ogromnym zainteresowaniem Uczestników, Sponsorów, Wystawców oraz k o m p e t e n t n y c h kupców z niezależnych lokali, sieci gastronomicznych i firm cateringowych cieszy się każda edycja najważniejszego w Polsce spotkania restauratorów. To tylko tu, raz w roku, ze wszystkich zakątków Polski zjeżdżają się właściciele, prezesi spółek oraz wybitni praktycy i eksperci, aby uczestniczyć w swoim ulubionym w roku wydarzeniu. Już po raz siódmy na zakończenie Food Business Forum, podczas uroczystej kolacji z Galą nastąpi rozstrzygnięcie oraz wręczenie nagród Food Business Awards 2018  i po raz drugi – Supplier of the Year 2018.

Uwaga! Wydarzeniu towarzyszą jedyne w Polsce spotkania w formule Business Speed Dating z gwarantowanym udziałem potwierdzonych kupców, którzy deklarują uczestnictwo wyłącznie w organizowanych przez nas wydarzeniach! Dotychczas już ok. 70 marek (większość na wyłączność) potwierdziło udział w Business Speed Dating podczas XVI FOOD BUSINESS FORUM 2018.

Oto tylko niektóre z nich:
Sfinks Polska, Sphinx, Piwiarnia Warki, Chłopskie Jadło, WOOK, Fabryka Pizzy, Pub Bolek, Da Grasso, Grupa Gastromall, Grupa Fajny Kraków, Pod Nosem, Rzeźnia – Ribs on Fire, 7 Street, Meat & Fit, Lepione & Pieczone, Deli Catering, Makarun, SPC, Smacznego Warszawo!, Gringo Bar, Orzo, Prowansja, Flunch, Pizza Paï, Salad&Co, Thai Wok, Gastrofaza, Mleczarnia Jerozolimska, Bar Gdański, Bar Prasowy, Wegetariański Bar Mleczny, Restauracje zarządzane przez firmę Dobry Hotel, SCM (KFC, Burger King, Pizza Hut, Starbucks, Bobby Burger), Bułkę przez Bibułkę, North Food, North Fish, John Burg, Sodexo Polska, Chilli Bistro by Sodexo, Zielona Weranda, Weranda Lunch & Wine, Weranda Bistro, Weranda Take Away, Weranda Caffe, Weranda Deli Gifts, Weranda Catering Events, Weranda Bakery oraz Nuts & Berries by Weranda Family, Stopiątka – Mastergrupa, Różana, New Island, Yachtowa, Trattoria Degusti, Cafe Punkt, Lotos Paliwa, Stop Cafe, PKN Orlen, Tutti Santi… CDN.

DOSTAWCO! NIE KUPUJ KOTA W WORKU!
ZANIM POTWIERDZISZ UDZIAŁ W INNYCH BUSINESS SPEED DATING
ZWERYFIKUJ RZETELNOŚĆ ORGANIZATORA I JEGO DEKLARACJE DOTYCZĄCE UDZIAŁU
POTWIERDZONYCH KUPCÓW!

– To jedyna w Polsce i najbardziej efektywna platforma dyskusji o tym co aktualne w branży, wymiany doświadczeń wśród właścicieli niezależnych i zarządów sieci, ekspertów oraz dostawców, którzy mają niebywałą i realną szansę na pozyskanie tzw. kontraktów roku. Dzięki szesnastoletniej tradycji udało nam się stworzyć najlepsze, także organizacyjnie, wydarzenie gastronomiczne w tym kraju – mówi Rafał Madyński, prezes zarządu BROG B2B.

WWW.FOODBUSINESSFORUM.COM


Jeżeli Państwa firmie zależy na:

•  udziale w BUSINESS SPEED DATING – serii bezpośrednich spotkań na
temat współpracy z największymi odbiorcami sieciowymi;
•  realnej możliwości POZYSKANIA KONTRAKTU ROKU;
• efektywnej inwestycji marketingowej przekładającej się na wymierne korzyści;
• budowie i zacieśnianiu relacji biznesowych na najwyższym szczeblu;
• kuluarowych rozmowach w gronie partnerów i przyjaciół w biznesie;
• prezentacji aktualnej oferty wśród decyzyjnych przedsiębiorców w osobach:
– prezesów, członków zarządów sieci gastronomicznych,
– menadżerów odpowiedzialnych za zaopatrzenie, wyposażenie, modernizacje itd.,
– właścicieli niezależnych lokali i restauracji.
• udziale w najważniejszym w roku, oczekiwanym wydarzeniu dla branży.

zapraszamy do kontaktu z Organizatorem celem uzyskania pełnej oferty lub zarejestrowania uczestnictwa.

Organizatorem jest BROG B2B – media efektywnej komunikacji – wydawca czasopism: Świat HoteliNowości GastronomiczneSweets & CoffeeStacja Benzynowa & Convenience Store; portali: www.horecanet.pl, www.petrolnet.pl, oraz organizator Forum Rynku Hotelarskiego Profit Hotel, Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum, Forum Rynku Kawiarni, Cukierni, Lodziarni, Piekarni Sweets & Coffee, a także Forum Rynku Stacji Paliw PetroTrend.

Kontakt z Organizatorem
BROG B2B

Zbigniew Pąk
dyrektor sprzedaży
664 463 083, 22 290 66 11
z.pak@brogb2b.pl

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k. Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.
Karolina Stępniak

Redaktor naczelna Świat Hoteli, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Hotelarskiego PROFIT HOTEL®, dyrektor wydawnicza, współwłaścicielka BROG B2B. Absolwentka wydziału dziennikarstwa Collegium Civitas w Warszawie. Doświadczenie zdobywała w takich pismach jak Gazeta Wyborcza i Życie Warszawy. Z firmą BROG Media (później BROG Marketing i BROG B2B) związana od grudnia 2010 roku. Początkowo jako dziennikarz w czasopismach Świat Hoteli i Nowości Gastronomiczne oraz portalu Horecanet.pl. Od lutego 2013 pełni funkcję redaktor naczelnej Świata Hoteli, a od stycznia 2018 roku dyrektor wydawniczej i współwłaścicielki wydawnictwa BROG B2B. Jest również współorganizatorką Forum Rynku Hotelarskiego Profit Hotel, a także odpowiedzialna za tworzenie portalu Horecanet.pl oraz współorganizację Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum i Forum Rynku Kawiarni, Cukierni, Lodziarni, Piekarni Sweets & Coffee. Jest także wykładowczynią i członkinią Rady Biznesu Szkoły Głównej Turystyki i Hotelarstwa Vistula. Interesuje się polskim rynkiem hotelarskim i gastronomicznym. Prywatnie uwielbia sport, w szczególności bieganie, poza tym dobrą kuchnię i polskie kino. Szczęśliwa partnerka i mama Łucji.

Opublikowano: 20.09.2018
Aktualizacja: 20.09.2018