So! Coffee i Grzybki łączą siły

Udostępnij nas na:
12 marca po raz pierwszy w sieci kawiarni można było kupić także ciasta z piekarni cukierni. Oferta dotyczy tylko lokali, które funkcjonują na terenie Warszawy.

Stawiamy na lokalność i wierzymy, że podobnie jak my docenicie 90 lat doświadczenia oraz najwyższą jakość opartą na tradycyjnej recepturze – poinformowało So!Coffee na swoim Facebooku.

So!Coffee pojawiło się na rynku polskim w 2008 roku pod szyldem empik cafe, następnie ewoluowała w 2012 roku w koncept kawiarniany So! Coffee z szeroką ofertą lodów własnej marki, świeżo wyciskanych owocowo-warzywnych soków, wypiekanych na miejscu gofrów, świeżych ciast, kanapek oraz jogurtów. W So! Coffee w Factory Annopol w Warszawie także osoby niepełnosprawne mogą poczuć się w pełni komfortowo. Oprócz odpowiedniego przeszkolenia obsługi w kawiarni zostały zastosowane liczne udogodnienia dla osób niepełnosprawnych: duże przestrzenie między stolikami, ułatwiają dostęp osobom na wózkach inwalidzkich; wysokość i szerokość stolików została dopasowana do wózków, a piktogramy na witrynie szklanej oraz stołach sygnalizują miejsca przeznaczone dla osób niepełnosprawnych; dostępne są uchwyty na kule dla osób starszych; przy kasie została zamontowana pętla indukcyjna dla osób z aparatami słuchowymi cze wyraźnego dźwięku poprzez cewkę telefoniczna (T), w którą wyposażony jest każdy aparat słuchowy; ponadto w kawiarni osoby niesłyszące, starsze, mogą korzystać z przywoływaczy – za pomocą naciśnięcia odpowiedniego przycisku mogą poprosić obsługę do stolika; stosujemy również znikopis (tablica do pisania) przy kasie dla osób niemych, która umożliwia napisanie zamówienia.
Nie zapomnieliśmy również o misce dla psa przewodnika, która została umieszczona w widocznym dla każdego miejscu.

Początki istnienia i tradycja piekarni Grzybki sięgają 1927 roku. 70 lat temu Henryk Cichowski otrzymał dyplom czeladnika w zawodzie piekarza.

Obecnie piekarnia Grzybki oferuje ponad 30 naturalnych rodzajów chleba. Te o niezwykle bogatym wnętrzu zawierają najwyższej jakości ziarna zbóż, pestki dyni, słonecznika, czarny sezam, nasiona Chia, jagody Goji czy śliwki kalifornijskie, a wszystko to w trosce o jak największe zadowolenie wymagających klientów.

RYNEK DOSTAWCÓW HORECA W POLSCE – RAPORT 2020
> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.