Startuje Wirtualna Akademia Roślinniejemy

Udostępnij nas na:
W kolejnych tygodniach z pewnością uwaga wszystkich nadal będzie skupiać się na informacjach związanych z pandemią koronawirusa. Osoby zaangażowane w tę inicjatywę zastanawiały się, jak mogą dalej aktywnie wspierać branżę spożywczą i gastronomiczną w tych trudnych dla wszystkich chwilach. Dlatego wystartowała Wirtualna Akademia RoślinnieJemy w ramach można dołączyć do webinarów z przedsiębiorcami, ekspertami i osobami zaangażowanymi w tworzenie RoślinnieJemy.

Plan na najbliższe dni wygląda następująco:
• 31 marca o 16:00 spotkanie ze Stanisławem Łoboziakiem na temat mięsa hodowanego komórkowo – pod tym linkiem można zapisać się na webinar. Link do wydarzenia na Facebooku TUTAJ.
• 2 kwietnia o 16:00 Sabina Sosin, head of development w RoślinnieJemy, poprowadzi webinar na temat umiejętnego nazewnictwa produktów i dań roślinnych. Zapisy TUTAJ.
• 14 kwItenia o 19.00, Weronika Pochylska poprowadzi webinar na temat skutecznego promowania roślinnej oferty w social mediach i nie tylko.

Webinary prowadzone są przez platformę Zoom. W kolejnych tygodniach kwietnia w czasie transmisji gośćmi będą: Honorata Jarocka (Mintel) i Marta Dymek (Jadłonomia).

SWEETS & COFFEE
NAJBARDZIEJ PRAKTYCZNE, NOWOCZESNE I NIEZALEŻNE
CZASOPISMO BRANŻY
> link do aktualnego numeru <

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.