Stylowe Walentynki w Raffles Europejski Warsaw

Udostępnij artykuł
Doświadczenie legendarnego luksusu podczas walentynkowej nocy, kulinarna podróż z degustacją win oraz słodkie serce – to oferta Raffles Europejski Warsaw, restauracji Europejski Grill i Cukierni Lourse na Dzień Zakochanych.

W restauracji Europejski Grill serwowane będzie specjalne menu walentynkowe dla 2 osób. Cena 995 zł obejmuje menu degustacyjne z doborem win. Podaruj komuś serce z Lourse. Ciesząca się już ogromną popularnością cukiernia Lourse Warszawa przygotowała specjalne walentynkowe czekoladki i ciastka w kształcie serca. To piękny prezent dla kogoś z okazji Dnia Zakochanych. Limitowana oferta walentynkowa będzie dostępna w dniach od 8 do 22 lutego.

ŚWIAT HOTELI
LISTOPAD-GRUDZIEŃ 2018
> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <

Zarezerwuj romantyczny pobyt w hotelu położonym przy słynnym Trakcie Królewskim i zakochaj się na nowo w Warszawie. Specjalny pakiet walentynkowy w cenie 1995 zł dotyczy pobytów w dniu 14 lutego 2019 i zawiera: 1 noc dla dwóch osób, kolację walentynkową dla 2 osób z doborem win w restauracji Europejski Grill, śniadanie dla dwóch osób, specjalny walentynkowy pakiet powitalny w pokoju, 15 proc. zniżki na zabiegi w Raffles Spa.
Rezerwacje przyjmowane są pod numerem telefonu 22 255 95 00 bądź adresem e-mail: bookus.warsaw@raffles.com.

Raffles Europejski Warsaw, dawniej Hotel Europejski, rozpoczął swoją działalność w 1857 roku i przez dziesięciolecia był jednym z najbardziej rozpoznawalnych hoteli w Europie. Dziś symbol XIX i XX wiecznej Warszawy powraca do czasów świetności, otwierając drzwi pod marką Raffles. Od otwarcia pierwszego hotelu w Singapurze w 1887 roku, Raffles stał się ikoną wśród hoteli pięciogwiazdkowych, zapewniając gościom niezrównany serwis w spektakularnych wnętrzach. Raffles Europejski Warsaw jest jednym z trzech, po Paryżu i Stambule, hoteli słynnej sieci Raffles Hotels & Resorts w Europie. Hotel oferuje 106 pokojów i apartamentów, w których wyeksponowano oryginalne elementy wystroju oraz kolekcję prac współczesnych polskich artystów. Do dyspozycji gości są również restauracja Europejski Grill, legendarny Long Bar, cukiernia Lourse Warszawa, Humidor, Pavilion na hotelowym patio oraz Raffles Spa.

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k. Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Karolina Stępniak

Redaktor naczelna Świat Hoteli, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Hotelarskiego PROFIT HOTEL®, dyrektor wydawnicza, współwłaścicielka BROG B2B. Absolwentka wydziału dziennikarstwa Collegium Civitas w Warszawie. Doświadczenie zdobywała w takich pismach jak Gazeta Wyborcza i Życie Warszawy. Z firmą BROG Media (później BROG Marketing i BROG B2B) związana od grudnia 2010 roku. Początkowo jako dziennikarz w czasopismach Świat Hoteli i Nowości Gastronomiczne oraz portalu Horecanet.pl. Od lutego 2013 pełni funkcję redaktor naczelnej Świata Hoteli, a od stycznia 2018 roku dyrektor wydawniczej i współwłaścicielki wydawnictwa BROG B2B. Jest również współorganizatorką Forum Rynku Hotelarskiego Profit Hotel, a także odpowiedzialna za tworzenie portalu Horecanet.pl oraz współorganizację Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum i Forum Rynku Kawiarni, Cukierni, Lodziarni, Piekarni Sweets & Coffee. Jest także wykładowczynią i członkinią Rady Biznesu Szkoły Głównej Turystyki i Hotelarstwa Vistula. Interesuje się polskim rynkiem hotelarskim i gastronomicznym. Prywatnie uwielbia sport, w szczególności bieganie, poza tym dobrą kuchnię i polskie kino. Szczęśliwa partnerka i mama Łucji.

Opublikowano: 25.01.2019
Aktualizacja: 25.01.2019