Bogata oferta obejmuje pakiet Relax & Unwind, kulinarną przygodę w postaci Wielkanocnej Pieczeni w restauracji Europejski Grill oraz kuszące propozycje z cukierni Lourse Warszawa.
Executive Chef Beñat Alonso oraz Head Chef restauracji Europejski Grill – Witek Iwański przygotowali Wielkanocną Pieczeń, serwowaną w Niedzielę Wielkanocną, 21 kwietnia, w godz. 12.30-16.30.
Na stole powita gości bufet, złożony z kilku dań, wśród których znajdą się m.in. kumpiak, szparagi z likierem pietruszkowym i sosem tatarskim oraz biały barszcz. Następnie stacje Live Carving zaproszą gości na wołowinę Wellington oraz wędzonego na ciepło łososia.
Executive Pastry Chef Dawid Makurat przygotował specjalne menu deserowe – ciasto cytrynowe z kremem diplomat, tradycyjną polską paschę z kandyzowanymi owocami i orzechami makadamia, różany mazurek z białą czekoladą na kruchym cieście migdałowym oraz wielkanocną babkę z rumem, rodzynkami i fondantem. Na koniec podane zostaną petit fours w kształcie wielkanocnych jajek.
Cena Wielkanocnej Pieczeni wynosi 300 zł. Nie obejmuje napojów, z wyjątkiem kawy i herbaty.
NOWOŚCI GASTRONOMICZNE – LUTY – MARZEC 2019
> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <
© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k. Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.