Strona główna  Tagi » Szef kuchni
 

Pierwszy staż w kuchni pokazowej Makro

20 lutego 2018
Krystian Sak z Trębaczewa to pierwszy uczeń, który odbył staż w kuchni pokazowej w hali Makro ...

Własna mobilna aplikacja i nowy szef kuchni w GOKO

31 stycznia 2018
Poznańska GOKO Restauracja Japońska jest pierwszą restauracją w Polsce, która uruchomiła ...

Kolejna krakowska restauracja z rekomendacją Slow Food

29 stycznia 2018
Tylko w ciągu ostatnich kilku miesięcy restauracja, serwująca menu typu fine dining, wprowadziła ...

Druga edycja Spotkania z Self Cooking Center

9 stycznia 2018
Ubiegłoroczny konkurs kulinarny Spotkanie z Self Cooking Center w Zamku Topacz cieszył się ...

Szef kuchni Bistro Pod Sowami o tworzeniu menu

9 stycznia 2018
Kiedy ktoś mnie pyta, dlaczego proponuję takie a nie inne potrawy, co mnie inspiruje, bez ...

Nowy szef kuchni Genesis

8 stycznia 2018
Od 1 stycznia br. dowodzenie w kuchni warszawskiej Genesis - Restaurant & Cocktail Bar ...

Jak istotne jest śniadanie w hotelu

8 stycznia 2018
Nie jest tajemnicą, że często to właśnie śniadanie i jego jakość decyduje o tym, czy gość ...

Szef kuchni i sommelier za sterami Odkupienia Win

15 grudnia 2017
Odkupienie Win to niezwykle klimatyczne miejsce, znajdujące się na warszawskim Żoliborzu, ...

Nowe menu OVO Bar & Restaurant

14 grudnia 2017
Kaczka w mandarynkowej glazurze, polędwica z jelenia szlachetnego podana z owsianką z topinamburem, ...

O ciągach wydawczych w Nowościach Gastronomicznych!

29 listopada 2017
Jakie dobrze skonstruować ciąg wydawczy oraz jakie urządzenia do wyposażenia są niezbędne ...
« poprzednia   1   2   3   4   5 ...36   następna »
sheraton Warsaw potrawy konkurs dyrektor Polsce urządzenia sheraton Warsaw Hotel nowe obiekty centrum handlowe sieci nowe wystrój Centrum Makro wydarzenia Gastromall danie Horecanet.pl punkt Internet Business Accor kawiarnie Food Business Awards budowa sprzęt Polska miejsce Sfinks standard wyniki wyposażenie Qubus Hotel sezon rozwiązania ceny obiekt fast food Wook Da Grasso czas restauracje zysk Rynek Dostawców Horeca w Polsce - Raport 2014 jedzenie wojtex coffee handlowe catering personel Świat Hoteli Grupa Hotelowa Orbis projekt Profit Hotel restauracja Interferie Horecanet Gdańsk Subway zaopatrzenie bar otwarcia współpraca Food Business Forum porady Coffeeheaven spotkanie wzrost nowy hotel gastronomia lokal Business speed Dating inwestor alkohol deser nowa restauracja piec marketing dane Best Western nowy Sfinks Polska inwestycje kampania wrocław bezpłatny casual dining kulinarne cukier Starbucks System zarządzanie konsument remont klient jakość rozwój szef kuchni kuchnia kawa Nowości sprzedaż Sweets & Coffee Forum zmiany lokalizacja modernizacja franczyza kuchni plan Kraków goście Burger smak lokale menu dania pracownik szef akcja marki spa produkty zarząd promocja koncept Poznań szkolenia marka Brog Marketing inwestycja restaurator otwarcie właściciele producent Gastronomiczne Hilton McDonald's Polska Orbis Hoteli dostawcy Świat lody oprogramowanie uzdrowiska Sheraton produkt horeca oferta kawiarnia nowe lokale Dostawców Costa Coffee KFC nowa McDonald’s AmRest trendy program Sweets & Coffee POS Hotele siec wydanie podróż wino Pizza dostawca działania Kompleks McDonald's portal biznes warszawa Nowości Gastronomiczne hotel wydarzenie Biesiadowo konferencja targi Burger King klienci Telepizza Mercure raport temat miesiąca forum Gastronomiczny spotkania Grycan Chłopskie Jadło Sphinx właściciel food prezes badania plany nowy lokal sieć Profit Hotel Awards Olimp

BROG B2B © BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszego serwisu. Kliknij ZGADZAM SIĘ, aby ta informacja nie pojawiała się więcej.
Kliknij
TUTAJ, aby zapoznać się z naszą polityką prywatności oraz dowiedzieć się jak zarządzać plikami cookies za pośrednictwem swojej przeglądarki internetowej.