Tedmark powalczy o tytuł Supplier of the Year FBF 2019

Udostępnij artykuł
Firma już od ponad 28 lat wspiera swoich odbiorców w doborze odpowiedniego asortymentu opakowań, akcesoriów gastronomicznych, produktów do utrzymania higieny i urządzeń. Przedstawiciele Tedmark spotkają się z restauratorami niezależnymi, a także kupcami, dyrektorami i prezesami z sieci gastronomicznych podczas XVII Food Business Forum 2019. Firma weźmie również udział w konkursie Supplier of the Year 2019, którego rozstrzygnięcie nastąpi na zakończenie siedemnastej edycji wydarzenia (9 września,Warsaw Marriott Hotel).

– Stale rozbudowujemy naszą ofertę proponując nowe produkty, które podążają za potrzebami naszych odbiorców. Cechuje nas profesjonalizm. Doświadczenie pozwala nam z wyprzedzeniem rozpoznać potrzeby klienta. Wspieramy w rozwoju m.in. sieci kawiarni, piekarni, cukierni czy stacji paliw. Tworząc swoją ofertę staramy się by proponowane produkty były funkcjonalne, dobrze wyglądały a przy tym nie wpływały negatywnie na środowisko. Obecnie największą popularnością cieszą się produkty ekologiczne, a przy tym ekonomiczne – takie też chętnie oferujemy swoim klientom. Prezentowane przez nas rozwiązania pomogą uatrakcyjnić produkt finalny i tym samym przyczynią się do wzrostu sprzedaży naszych klientów. Prezentujemy nowoczesne materiały – między innymi w 100% biodegradowalny i kompostowalny bioplastik – mater-bi. Nie zabraknie opakowań z trawy, papieru crystal, otrębów czy pulpy trzcinowej. Oferujemy słomki zarówno papierowe, jak i z wytłoczyn jabłkowych oraz ze słomy. Gwarantujemy w tym zakresie doradztwo na najwyższym poziomie – podkreślają przedstawiciele Tedmark.

SUPPLIER OF THE YEAR 2019
PRESTIŻ • ZAUFANIE ODBIORCÓW • SUKCES SPRZEDAŻOWY
> kliknij po szczegóły <

W konkursie Supplier of the Year Food Business Forum 2019 biorą udział firmy – dostawcy produktów, urządzeń, sprzętu, technologii i usług dla sektora HoReCa, które zgłosiły i opłaciły swój udział w XVII Food Business Forum jako Sponsor lub Wystawca, albo wykupiły Kartę Wstępu – Business i będą prezentowały swoją ofertę podczas spotkań Business Speed Dating organizowanych w ramach wydarzenia. Trzech, równorzędnych zwycięzców konkursu wybiera jury złożone z „kupców” uczestniczących w tegorocznej edycji Business Speed Dating. Laury dla najlepszych Dostawców Roku wręczone zostaną podczas wieczornej Gali na zakończenie XVII Food Business Forum 2019.

Zapraszamy do kontaktu z Organizatorem celem uzyskania pełnej oferty lub zarejestrowania uczestnictwa.

Videorelacja z ubiegłorocznej edycji XVI Food Business Forum 2018

WWW.FOODBUSINESSFORUM.PL

Organizator: BROG B2B – MEDIA EFEKTYWNEJ KOMUNIKACJI wydawca m.in. czasopism: Świat HoteliNowości GastronomiczneSweets & CoffeeStacja Benzynowa & Convenience Store; portali: www.horecanet.pl, www.petrolnet.pl, oraz organizator Forum Rynku Hotelarskiego Profit Hotel, Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum, Forum Rynku Kawiarni, Cukierni, Lodziarni, Piekarni Sweets & Coffee, a także Forum Rynku Stacji Paliw PetroTrend.

Kontakt z Organizatorem
BROG B2B

Zbigniew Pąk
dyrektor sprzedaży
664 463 083, 22 290 66 11
z.pak@brogb2b.pl

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Karolina Stępniak

Redaktor naczelna Świat Hoteli, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Hotelarskiego PROFIT HOTEL®, dyrektor wydawnicza, współwłaścicielka BROG B2B. Absolwentka wydziału dziennikarstwa Collegium Civitas w Warszawie. Doświadczenie zdobywała w takich pismach jak Gazeta Wyborcza i Życie Warszawy. Z firmą BROG Media (później BROG Marketing i BROG B2B) związana od grudnia 2010 roku. Początkowo jako dziennikarz w czasopismach Świat Hoteli i Nowości Gastronomiczne oraz portalu Horecanet.pl. Od lutego 2013 pełni funkcję redaktor naczelnej Świata Hoteli, a od stycznia 2018 roku dyrektor wydawniczej i współwłaścicielki wydawnictwa BROG B2B. Jest również współorganizatorką Forum Rynku Hotelarskiego Profit Hotel, a także odpowiedzialna za tworzenie portalu Horecanet.pl oraz współorganizację Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum i Forum Rynku Kawiarni, Cukierni, Lodziarni, Piekarni Sweets & Coffee. Jest także wykładowczynią i członkinią Rady Biznesu Szkoły Głównej Turystyki i Hotelarstwa Vistula. Interesuje się polskim rynkiem hotelarskim i gastronomicznym. Prywatnie uwielbia sport, w szczególności bieganie, poza tym dobrą kuchnię i polskie kino. Szczęśliwa partnerka i mama Łucji.

Opublikowano: 03.09.2019
Aktualizacja: 03.09.2019