Tork z nowym systemem serwetek

Udostępnij artykuł
Firma produkująca artykuły higieniczne rozszerza popularną linię dozowników na serwetki Tork Xpressnap®, wprowadzając na rynek Tork Xpressnap Fit. Nowy rozwiązanie ma pomóc właścicielom niezależnych i małych sieci restauracji maksymalnie wykorzystywać ograniczone zasoby.

Nowoczesny projekt dozownika pasuje do niewielkich zatłoczonych przestrzeni i powstał z myślą
o oszczędności czasu i zajmowanej powierzchni. W porównaniu z innymi systemami dozowania,
Tork Xpressnap Fit pozwala ograniczyć ilość wyrzucanych, niewykorzystanych serwetek o ponad 50 proc.[1],[2].

Wiemy jak wygląda dzień pracy naszych klientów i jak ograniczony mają czas oraz przestrzeń, w której się poruszają. Dzięki Tork Xpressnap Fit, chcemy zminimalizować przeszkody, na które natrafiają w codziennej pracy i usprawnić ich działania, aby mogli skupić się na tym co najważniejsze – swoich gościach. Nowy system dozowania serwetek Tork wymaga rzadszych wymian wkładu i ogranicza ilość odpadów, co jest korzystne dla restauratorów, gości i środowiska – powiedziała Benedicte De Croon, dyrektor ds. zarządzania produktami do nakrycia stołu marki Tork.

Główne zalety Tork Xpressnap Fit znane są już z systemu Tork Xpressnap: jednorazowe dozowanie produktu i zamknięty dozownik, który gwarantuje pobieranie tylko potrzebnych serwetek. Nowy system jest jednak na tyle mały, że zmieści się w nawet najbardziej zatłoczonym miejscu, na stoliku czy blacie. Użytkowanie systemu Tork Xpressnap Fit generuje mniej odpadów i wymaga rzadszego napełniania niż tradycyjne dozowniki na serwetki, dzięki czemu personel może obsłużyć niemal dwukrotnie więcej gości pomiędzy kolejnymi uzupełnieniami wkładów1.

Podobnie, jak pozostałe produkty z serii Xpressnap, Tork Xpressnap Fit posiada panel reklamowy –
AD-a-Glance® – umożliwiający kreatywną komunikację z klientami. Oferowana przez Tork aplikacja pozwala stworzyć i udostępnić reklamę w mediach społecznościowych lub wydrukować i umieścić ją na panelach Ad-a-Glance® wbudowanych w dozowniki.

Wchodząc na stronę i wypełniając specjalny formularz, można zapisać się na bezpłatne przetestowanie nowych produktów Tork oraz spotkanie z konsultantem marki.


RYNEK DOSTAWCÓW HORECA W POLSCE – RAPORT 2020
> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <

[1] 2-warstwowa serwetka w dozowniku na stolik w porównaniu z serwetką Fastfold (dozownik Tork: 271800 i wkład Tork: 10933)

[2] 2-warstwowa serwetka w dozowniku na ladę w porównaniu z systemem Counterfold (dozownik Tork: 271600 i wkład Tork: 10935)

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 09.03.2020
Aktualizacja: 09.03.2020