Trwa tydzień tatara w Bubbles Bar

Udostępnij artykuł
W dniach 22-27 stycznia w warszawskim lokalu dostępne będzie wyjątkowe menu w ramach akcji specjalnej. Punkt oferuje pięć propozycji, wśród których znajdą się m.in. tatar z łososia z fetą, tatar z pomidora czy tatar z tuńczyka z salsą ziołową i świeżym ogórkiem.

Polacy kochają tatara, oczywiście najbardziej popularny jest siekany z wołowiny z żółtkiem, ogórkiem kiszonym i cebulką, ale rosnąca w naszym kraju liczba wegetarian ceni sobie tatara z pomidora czy łososia. W Bubbles Bar tylko w tym tygodniu można znaleźć pięć całkiem nowych propozycji. Nie zabraknie też klasyki gatunku czyli tatara z polskiej wołowiny z jajkiem.

Bubbles Bar to wyjątkowe miejsce w samym centrum Warszawy, które słynie z bardzo dużego wyboru szampanów, Cavy i Prosecco sprowadzanych z całego świata, smacznych dań i nieformalnej atmosfery.

NOWOŚCI GASTRONOMICZNE – GRUDZIEŃ 2018
> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k. Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 23.01.2019
Aktualizacja: 23.01.2019