W dniach 22-27 stycznia w warszawskim lokalu dostępne będzie wyjątkowe menu w ramach akcji specjalnej. Punkt oferuje pięć propozycji, wśród których znajdą się m.in. tatar z łososia z fetą, tatar z pomidora czy tatar z tuńczyka z salsą ziołową i świeżym ogórkiem.
Polacy kochają tatara, oczywiście najbardziej popularny jest siekany z wołowiny z żółtkiem, ogórkiem kiszonym i cebulką, ale rosnąca w naszym kraju liczba wegetarian ceni sobie tatara z pomidora czy łososia. W Bubbles Bar tylko w tym tygodniu można znaleźć pięć całkiem nowych propozycji. Nie zabraknie też klasyki gatunku czyli tatara z polskiej wołowiny z jajkiem.
Bubbles Bar to wyjątkowe miejsce w samym centrum Warszawy, które słynie z bardzo dużego wyboru szampanów, Cavy i Prosecco sprowadzanych z całego świata, smacznych dań i nieformalnej atmosfery.
NOWOŚCI GASTRONOMICZNE – GRUDZIEŃ 2018
> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <
© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k. Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.