Tydzień z owocami morza w Bubbles

Udostępnij nas na:
W dniach 4-10 marca w warszawskiej restauracji dostępne będzie wyjątkowe menu w ramach akcji specjalnej.  Znajdą się w nim m.in. nogi kraba kamczackiego z sosem kolendrowym lub coctailowym, krewetki z musem jabłkowym czy mule w sosie maślano-winnym lub arrabiata.

Owoce morza to jedne z najzdrowszych rodzajów pokarmów, to skarbnica wysokowartościowego białka oraz witamin z grupy B, a także fluoru, jodu, selenu i wapnia, dlatego warto je jeść jak najczęściej. Pomimo, że potrawy z owoców morza spożywa się głównie na południu Europy, coraz częściej pojawiają się na stołach Polaków. Bubbles Bar wzmacnia ten trend, podpowiadając, że świetnie komponują się one z Prosecco czy szampanem.

Bubbles Bar to wyjątkowe miejsce w samym centrum Warszawy, które słynie z bardzo dużego wyboru szampanów, Cavy i Prosecco sprowadzanych z całego świata, smacznych dań i nieformalnej atmosfery.

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k. Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.