Walentynki w Syrenim Śpiewie

Udostępnij artykuł
Restauracja przygotowała dla gości specjalną ofertę z afrodyzjakami, która będzie dostępna od godziny 19 do 22:30. Od g. 21 o romantyczną atmosferę zadba DJ Calee & Lucy Monsalve oraz zespół na żywo – muzycznie w klimacie Tribute to Love. Wejście biletowane od godz 23:00, bilety będą do kupienia na miejscu.

Walentynkowe menu walentynkowe zostało zaplanowane w trzech odsłonach.

MIĘSNEJ
Przystawka: Minestrone z szafranem, pieczone marchewki / bulion warzywny z szafranem
Danie główne: policzki wołowe / demi glace / carpacio z pieczonego buraka / gnocchi / pieczona marchewka
Deser: wegańskie brownie / beza z aquafabry / marakuja / puder z pistacji

MORSKIEJ
Przystawka: Minestrone z szafranem, pieczone marchewki / bulion warzywny z szafranem
Danie główne: macki ośmiornicy / sos winno-maślanym / puree z dyni / gnocchi dyniowe / chipsy z topinamburu
Deser: wegańskie brownie / beza z aquafabry / marakuja / puder z pistacji

ROŚLINNEJ
Przystawka: Minestrone z szafranem, pieczone marchewki / bulion warzywny z szafranem
Danie główne: kolorowy kalafior romanesco / twarożek z orzechów nerkowca / pieczony burak / mięta / bazylia
Deser: wegańskie brownie / beza z aquafabry / marakuja / puder z pistacji

Dodatkowe będą dostępne AFRODYZJAKI SYREN:

Fondue / dla dwóch osób
płynna czekolada / owoce / praliny / bezy
Perrier Jouet Champagne – kieliszek / butelka

NOWOŚCI GASTRONOMICZNE – LISTOPAD / GRUDZIEŃ 2019
> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 12.02.2020
Aktualizacja: 12.02.2020