Nowy koncept to połączenie baru i sklepu. Skosztujemy tam, jak i kupimy na wynos gatunkowe alkohole, delikatesowe produkty wędliniarskie i garmażeryjne własnej produkcji. Targowy znajduje się przy Placu Mirowskim 1 w Warszawie. Lokal jest młodszym bratem restauracji Ed Red – pierwszego steakhouse sezonującego mięso na sucho.
Kuchnia baru wywodzi się z lokalnych tradycji. W ofercie znajdują się wyroby z mięsa, takie jak: kiełbasy z sezonowej wołowiny, breasola, pastrami, pieczony lub dojrzewający boczek, wędzona słonina; kanapki, np. ze schabowym, kozim serem i buraczkami, kotletem jajecznym z sałatką szwedzką czy śledziem. Z garmażerki do wyboru są sałatki, kiszonki, tatar siekany z rostbefu, auszpik z nóżek, szczupak faszerowany. W ofercie są też słoiki: okrasa z kaczki z figami czy smalec z jabłkiem. Bar Targowy zaprasza od poniedziałku do środy od 12:00 do 00:30, w czwartek i piątek od 12:00 do 2:00, a w sobotę od 8:00 do 2:00.
NOWOŚCI GASTRONOMICZNE – PAŹDZIERNIK 2018
> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <
© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k. Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.