Warszawski SEN z ofertą brunchową

Udostępnij artykuł
Koncept restauracyjno-klubowy, zlokalizowany nad samym brzegiem Wisły, od ponad roku organizuje imprezy muzyczne w piątki i soboty. Teraz otworzył się na niedzielne popołudnia dla wszystkich swoich gości.

– Brunch SEN to pretekst, by spędzić niedzielę w niepowtarzalnej, domowej atmosferze. W każdą niedzielę, od 12:00 do 16:00, szef kuchni lokalu SEN zaprasza na bufet, prezentujący mieszankę smaków, wśród których każdy znajdzie swoje ulubione pozycje. Znakomitym dopełnieniem każdego brunchu jest stacja live cooking, która pozwala na tworzenie autorskich dań i zabawę różnorodnością smaków – przekonuje Oliwia Chęcińska, brand manager konceptu.

Brunch to również idealny czas dla rodzin z dziećmi, dzięki obecności animatora, maluchy mają możliwość uczestnictwa w kreatywnych warsztatach plastycznych rozwijających wyobraźnię najmłodszych gości.

SEN to przestrzeń otwarta przez cały rok. Dodatkowo latem daje wspaniałą możliwość, by delektować się wakacyjnym czasem na zielonym tarasie i zachwycać się niesamowitym widokiem na Wisłę oraz Stadion Narodowy.

Warianty:
Brunch – 89 zł / os.
Maluchy do lat 7 jedzą za darmo
Dzieciaki 7-12 lat – 50 proc. zniżki

RYNEK GASTRONOMICZNY W POLSCE – RAPORT 2019
> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 22.08.2019
Aktualizacja: 22.08.2019