Washpapa – nasza alternatywa dla skóry!

Udostępnij artykuł
Nie jest żadną tajemnicą, że o skórze wiemy wszystko. Nasza rodzinna firma zajmuje się nią już od 1933 r. Jednak LUVA to nie tylko skóra, ale przede wszystkim siła sprawcza Twoich projektów. Żeby sprostać wymaganiom każdego klienta, używamy różnych materiałów, które z powodzeniem wpisują się w klimat i charakter wielu wnętrz hotelowych lub restauracyjnych.

Jednym z nich jest między innymi fenomenalny materiał o nazwie washpapa [washable paper], czyli papier, który można prać, wyszywać, tłoczyć na sucho i z folią oraz grawerować laserem. W dotyku przypomina skórę, a wyglądem kieruje nasze myśli ku ciepłym wnętrzom, pachnącym świeżo mieloną kawą lub dopiero co wyciągniętym z pieca pieczywem.

Z drugiej jednak strony doskonale będzie komponować się przy industrialnym wystroju, przełamując jego chłodniejszą aranżację, czy nawet jako interesujący detal przy bardziej ekskluzywnej oprawie lokalu. Idealna opcja dla restauracji wegetariańskich, wegańskich i bezapelacyjny hit podczas targów Polagra Gastro i Invest Hotel.

Zainteresowany? Napisz do nas!

Kontakt:
LUVA Handmade Menu
Jaguar Tomasz Chwiłowicz
ul. Dworcowa 62
62-400 Słupca
www.luva.menu
+48 63 274 61 86, +48 502 836 745
luva@luva.menu

Karolina Stępniak

Redaktor naczelna Świat Hoteli, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Hotelarskiego PROFIT HOTEL®, dyrektor wydawnicza, współwłaścicielka BROG B2B. Absolwentka wydziału dziennikarstwa Collegium Civitas w Warszawie. Doświadczenie zdobywała w takich pismach jak Gazeta Wyborcza i Życie Warszawy. Z firmą BROG Media (później BROG Marketing i BROG B2B) związana od grudnia 2010 roku. Początkowo jako dziennikarz w czasopismach Świat Hoteli i Nowości Gastronomiczne oraz portalu Horecanet.pl. Od lutego 2013 pełni funkcję redaktor naczelnej Świata Hoteli, a od stycznia 2018 roku dyrektor wydawniczej i współwłaścicielki wydawnictwa BROG B2B. Jest również współorganizatorką Forum Rynku Hotelarskiego Profit Hotel, a także odpowiedzialna za tworzenie portalu Horecanet.pl oraz współorganizację Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum i Forum Rynku Kawiarni, Cukierni, Lodziarni, Piekarni Sweets & Coffee. Jest także wykładowczynią i członkinią Rady Biznesu Szkoły Głównej Turystyki i Hotelarstwa Vistula. Interesuje się polskim rynkiem hotelarskim i gastronomicznym. Prywatnie uwielbia sport, w szczególności bieganie, poza tym dobrą kuchnię i polskie kino. Szczęśliwa partnerka i mama Łucji.

Opublikowano: 09.10.2018
Aktualizacja: 09.10.2018