Już po raz 74. na warszawskim Torze Służewiec została rozegrana najważniejsza jesienna gonitwa. To właśnie tu, na dystansie 2 600 metrów, 11 koni i jeźdźców wzięło udział w walce o nagrodę wynoszącą przeszło 220 tys. złotych. Za pełną obsługę cateringową wydarzenia odpowiadała marka Deli Catering.
Tradycyjnie już odbył się również konkurs na najpiękniejszą stylizację lat 50-60 w kapeluszu, fascynatorze lub innym nakryciu głowy. Za pełną obsługę cateringową wydarzenia wraz ze strefami VIP oraz super VIP odpowiadał Deli Catering. Marka, specjalnie na tę okoliczność, przygotowała wołowinę duszoną w czerwonym winie z rozmarynem i pieprzem, kaczkę pieczoną z jabłkami na sosie żurawinowym z korzenną nutą oraz praskie klopsiki rybne z dorsza w sosie śmietanowo cytrynowym.
© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione