Wielka Warszawska za nami. Kto nakarmił uczestników wydarzenia?

Udostępnij artykuł
Już po raz 74. na warszawskim Torze Służewiec została rozegrana najważniejsza jesienna gonitwa. To właśnie tu, na dystansie 2 600 metrów, 11 koni i jeźdźców wzięło udział w walce o nagrodę wynoszącą przeszło 220 tys. złotych. Za pełną obsługę cateringową wydarzenia odpowiadała marka Deli Catering.

Tradycyjnie już odbył się również konkurs na najpiękniejszą stylizację lat 50-60 w kapeluszu, fascynatorze lub innym nakryciu głowy. Za pełną obsługę cateringową wydarzenia wraz ze strefami VIP oraz super VIP odpowiadał Deli Catering. Marka, specjalnie na tę okoliczność, przygotowała wołowinę duszoną w czerwonym winie z rozmarynem i pieprzem, kaczkę pieczoną z jabłkami na sosie żurawinowym z korzenną nutą oraz praskie klopsiki rybne z dorsza w sosie śmietanowo cytrynowym.

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 08.10.2019
Aktualizacja: 08.10.2019