Wkrótce otwarcie Hotelu Sevilla Gold

Udostępnij artykuł
Zlokalizowany w Łęczeszycach, w gminie Belsk Duży, w okolicach Grójca trzygwiazdkowy Hotel Sevilla Gold swoich pierwszych gości przyjmie wiosną br.

W obiekcie zaprojektowano salę bankietową do 500 osób, zaplecze kuchenne z pełną infrastrukturą technologiczną do przygotowywania posiłków, salę konferencyjną z mini barem dla 70 osób, 14 pokoi na piętrze oraz 14 na poddaszu użytkowym. Liczba miejsc noclegowych docelowo wynosić ma 49. Każdy z pokoi wyposażony jest w klimatyzację, miejsce do pracy, oraz TV. Obiekt dysponuje także restauracją Olivia oraz ogrodem i przestronnym parkingiem. Inwestycja zaplanowana jest w dwóch etapach. W pierwszym planowane jest oddanie do użytkowania parter i I piętro, w II etapie wykończenie poddasza z pokojami.

Sevilla Gold to trzygwiazdkowy hotel położony w okolicach Grójca w miejscowości Łęczeszyce 73A, 150 metrów od trasy 728 Grójec Mogielnica. O świetnej lokalizacji hotelu świadczy położenie w samym centrum Polski, w odległości  58 km od Warszawy zaledwie 12 km od Grójca i tylko 10 km od Mogielnicy.

 

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k. Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Karolina Stępniak

Redaktor naczelna Świat Hoteli, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Hotelarskiego PROFIT HOTEL®, dyrektor wydawnicza, współwłaścicielka BROG B2B. Absolwentka wydziału dziennikarstwa Collegium Civitas w Warszawie. Doświadczenie zdobywała w takich pismach jak Gazeta Wyborcza i Życie Warszawy. Z firmą BROG Media (później BROG Marketing i BROG B2B) związana od grudnia 2010 roku. Początkowo jako dziennikarz w czasopismach Świat Hoteli i Nowości Gastronomiczne oraz portalu Horecanet.pl. Od lutego 2013 pełni funkcję redaktor naczelnej Świata Hoteli, a od stycznia 2018 roku dyrektor wydawniczej i współwłaścicielki wydawnictwa BROG B2B. Jest również współorganizatorką Forum Rynku Hotelarskiego Profit Hotel, a także odpowiedzialna za tworzenie portalu Horecanet.pl oraz współorganizację Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum i Forum Rynku Kawiarni, Cukierni, Lodziarni, Piekarni Sweets & Coffee. Jest także wykładowczynią i członkinią Rady Biznesu Szkoły Głównej Turystyki i Hotelarstwa Vistula. Interesuje się polskim rynkiem hotelarskim i gastronomicznym. Prywatnie uwielbia sport, w szczególności bieganie, poza tym dobrą kuchnię i polskie kino. Szczęśliwa partnerka i mama Łucji.

Opublikowano: 14.02.2019
Aktualizacja: 21.03.2019