Wrocław: Pizza Hut z nową restauracją

Udostępnij artykuł
Operator poszerzył swoje portfolio o kolejny lokal.  Pierwsza restauracja na wrocławskich Bielanach przyjęła gości 7 sierpnia. Pizza Hut Express znajduje się w Parku Handlowym przy ul. Francuskiej 6.

W dniu otwarcia dla 500 pierwszych odwiedzających przewidziano darmową pizze oraz upominki dla najmłodszych. W menu znajduje się przede wszystkim pizza, w klasycznych wydaniach (średnica 23 cm): Farmerska, Hawajska, Pepperoni, Margherita. Istnieje także opcja skomponowania własnej pizzy.   Lokal można odwiedzać od poniedziałku do piątku od 9:30 do 21:00, w soboty od 9:00 do 21:00, a w niedziele handlowe od 9:30 do 20:00.

NOWOŚCI GASTRONOMICZNE
NAJBARDZIEJ PRAKTYCZNE, NOWOCZESNE I NIEZALEŻNE
CZASOPISMO RESTAURATORÓW
> link do aktualnego numeru <

AmRest jest największą niezależną firmą prowadzącą sieci restauracji w Europie Środkowo-Wschodniej. Od 1993 roku Spółka rozwija portfolio wyśmienitych marek, liderów w swoich kategoriach, takich jak KFC, Pizza Hut, Burger King i Starbucks w oparciu o franczyzę i współpracę typu joint venture.

Obecnie AmRest zarządza blisko 1 650 restauracjami w segmencie restauracji szybkiej obsługi (Quick Service Restaurants) i restauracjami z obsługą kelnerską (Casual Dining Restaurants). Każdego dnia 38 tysięcy pracowników AmRest w 16 krajach, poprzez naszą kulturę „Wszystko Jest Możliwe!”, dostarcza wyśmienite smaki oraz wyjątkową obsługę po przystępnej cenie. Zapraszamy do naszych restauracji, aby zasmakować gościnności AmRest.

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k. Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 09.08.2018
Aktualizacja: 09.08.2018