Współwłaściciel restauracji z Gwiazdką Michelin panelistą na XVII Food Business Forum 2019

Udostępnij nas na:
Krzysztof Janiszewski, restaurator z wieloletnim doświadczeniem w branży, współwłaściciel Senses Restaurant (Gwiazdka Michelin), a także m.in. restauracji Ole!, Plato i Genesis weźmie udział w dyskusji pt.: „Szef, lider czy partner – sztuka zarządzania zespołem” podczas najważniejszego w Polsce spotkania restauratorów. XVII Food Business Forum 2019 odbędzie się 9 września w Warsaw Marriott Hotel.

Krzysztof Janiszewski jest absolwentem Uniwersytetu Gdańskiego, Wydziału Organizacji i Zarządzania. Posiada ponad 30-letnie doświadczenie w branży dewelopersko-inwestycyjnej. W 2010 roku założył prężnie działającą na rynku warszawskim firmę Złoto Hiszpanii, importującą najlepsze produkty spożywcze, świeże ryby owoce morza oraz wina z Hiszpanii. Istniejące obecnie sklepy mieszczą się w następujących lokalizacjach: ul. Puławska 176/178, ul. Francuska 26 oraz ul. Klimczaka 1 w Warszawie. Dwa lata później wraz ze wspólnikiem otworzył pierwszą restaurację Ole przy ul. Brackiej 2 w Warszawie, specjalizującą się w serwowaniu steków ze starzonej wołowiny hiszpańskiej oraz wagyu. Jest również współzałożycielem włoskiego konceptu Prima Pasta, serwującego tradycyjne dania kuchni włoskiej. Pierwszy lokal powstał przy ul. Wołoskiej 22 w Warszawie. Drugi mieści się przy Pl. Wilsona 2 w Warszawie. W 2013 roku założył bar Fiesta i Siesta przy Bulwarach Karskiego nad Wisłą, działający w sezonie letnim, serwujący tradycyjne dania kuchni hiszpańskiej. Pomysłodawca i współzałożyciel restauracji Senses mieszczącej się przy ul. Bielańskiej 12 w Warszawie, która w 2016 zdobyła Gwiazdkę Michelina jako druga restauracja w Polsce. We wrześniu 2016 r. otworzył restaurację Plato w centrum Royal Wilanów ul. Klimczaka 1, serwującą dania kuchni śródziemnomorskiej w nowoczesnym, autorskim wydaniu. Aktualnie prowadzi kolejną inwestycję. Później wraz ze wspólnikiem uruchomił restaurację Genesis, która mieści się przy Pl. Europejskim 1 w Warszawie. Miłośnik podróżowania i kulinariów międzynarodowych. Uczestnik wielu międzynarodowych wystaw, targów i konkursów kulinarnych oraz sympozjów z udziałem najlepszych szefów kuchni.

BROG B2B – media efektywnej komunikacji – wydawca m.in. czasopism Sweets & Coffee, Nowości Gastronomiczne oraz portalu www.horecanet.pl serdecznie zaprasza wszystkich do udziału w najważniejszym w Polsce spotkaniu przedstawicieli branży XVII Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum 2019, któremu – już po raz ósmy – towarzyszyć będzie rozstrzygnięcie Food Business Awards 2019.

Osoby zainteresowane udziałem prosimy o kontakt:
biuro@brogb2b.pl

Uczestnictwo zagwarantuje Państwu:
● zdobycie wiedzy o sprawdzonych sposobach na rozwój biznesu
● możliwość dyskusji z najwybitniejszymi praktykami i ekspertami
● kuluarowe spotkania w gronie przyjaciół i partnerów
● indywidualne spotkania z dostawcami oraz zapoznanie się z ich najbardziej aktualną ofertą
● lunch w restauracji Lila Weneda w Warsaw Marriott Hotel
● udział w uroczystej kolacji z Galą konkursową Food Business Awards 2019 i Supplier of the Year 2019
● obecność na najważniejszym w roku spotkaniu przedstawicieli branży gastronomicznej
● zimne i ciepłe napoje oraz przekąski przez cały dzień

Videorelacja z ubiegłorocznej edycji XVI Food Business Forum 2018
Zapraszamy do obejrzenia!

WWW.FOODBUSINESSFORUM.PL

Organizator: BROG B2B – MEDIA EFEKTYWNEJ KOMUNIKACJI wydawca m.in. czasopism: Świat HoteliNowości GastronomiczneSweets & CoffeeStacja Benzynowa & Convenience Store; portali: www.horecanet.pl, www.petrolnet.pl, oraz organizator Forum Rynku Hotelarskiego Profit Hotel, Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum, Forum Rynku Kawiarni, Cukierni, Lodziarni, Piekarni Sweets & Coffee, a także Forum Rynku Stacji Paliw PetroTrend.

Kontakt – BROG B2B
Milena Kaszuba-Janus
redaktor naczelna Nowości Gastronomicznych
664 463 066
m.kaszuba@brogb2b.pl

Zbigniew Pąk, dyrektor sprzedaży
664 463 083
z.pak@brogb2b.pl

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.