Strona główna  Tagi » Wzrost
 

PMR: Jakość najważniejszym kryterium wyboru dostawcy

7 lutego 2018
Pierwsze podsumowanie wyników osiągniętych w sektorze HoReCa w 2017 roku pokazuje, że był ...

GfK o rynku gastronomicznym i dostawców

6 lutego 2018
Rynek gastronomiczny wydaje się być jednym z niewielu w Polsce, jeśli nie jedynym, kanałem ...

Trendy na rynku MICE w 2018 roku

15 stycznia 2018
Jakie trendy i zjawiska będą dominujące w przemyśle spotkań w ciągu najbliższych dwunastu ...

Dobre prognozy dla polskiego rynku HoReCa

8 grudnia 2017
W porównaniu do roku ubiegłego rynek gastronomiczny w Polsce wzrósł o ponad 10,5 pp. i jest ...

Co szef kuchni powinien wiedzieć o fryturach

20 listopada 2017
Frytura to tłuszcz jadalny o dużej odporności na działanie wysokiej temperatury. W XVII i ...

Polacy wydają więcej na gastronomię

8 listopada 2017
Kwota zostawiana w lokalach, zarówno w ciągu tygodnia, jak i podczas weekendowych wyjść, ...

Sfinks przejął największą sieć pubów w Polsce

31 października 2017
Spółka zarządzająca restauracjami Sphinx, Chłopskie Jadło, Wook i Fabryka Pizzy, przejęła ...

Orbis: Dobre wyniki i dalsze plany rozwoju

26 października 2017
- Wyniki za dziewięć miesięcy 2017 roku potwierdzają słuszność modelu biznesowego przyjętego ...

AmRest odnotowuje kolejne wzrosty

25 października 2017
Według wstępnych wyników za trzeci kwartał br. AmRest Holdings SE, właściciel siedmiu sieci ...

Nowa osoba w AmRest

16 października 2017
Do zespołu dołączył Adam Sawicki, który objął stanowisko członka zarządu ds. cyfryzacji. Będzie ...
« poprzednia   1   2   3   4   5 ...24   następna »
lokal obiekt plan Wook klient gastronomia cukier sieć uzdrowiska Grupa Hotelowa Orbis dania Subway Brog Marketing Telepizza właściciel goście alkohol restauracja Gdańsk raport McDonald's Polska szef kuchni Świat Hoteli czas wino Centrum Polsce danie sieci Gastronomiczny Chłopskie Jadło wyposażenie zarządzanie pracownik inwestycja sheraton Warsaw Poznań klienci Accor casual dining Świat właściciele Horecanet.pl Orbis dyrektor nowy Olimp Profit Hotel Awards akcja wzrost prezes wydanie lody Sfinks Polska spotkania zmiany oprogramowanie konkurs spotkanie hotel nowa restauracja spa modernizacja nowe temat miesiąca produkty plany szkolenia Best Western standard Rynek Dostawców Horeca w Polsce - Raport 2014 bezpłatny Horecanet rozwój sezon Kraków wrocław inwestor bar remont lokale kuchni food Interferie Coffeeheaven McDonald’s nowe obiekty porady Polska wyniki Profit Hotel współpraca Da Grasso franczyza oferta marketing Costa Coffee wydarzenia warszawa sprzęt sheraton Warsaw Hotel koncept promocja badania dostawca otwarcie portal Hoteli menu Makro Internet kampania kawiarnie personel Gastronomiczne Sheraton nowy lokal centrum handlowe Nowości Gastronomiczne Burger King jedzenie fast food zysk potrawy działania coffee punkt targi AmRest kulinarne Food Business Forum inwestycje wojtex ceny Business speed Dating Hotele nowe lokale biznes dostawcy zaopatrzenie zarząd jakość trendy KFC producent siec nowy hotel Biesiadowo Business wystrój kawa marka Mercure POS konsument lokalizacja Nowości catering szef Gastromall System sprzedaż Sphinx kawiarnia Hilton Pizza restaurator Sweets & Coffee Forum dane miejsce smak kuchnia piec restauracje deser budowa Food Business Awards podróż handlowe forum urządzenia Dostawców Qubus Hotel program wydarzenie produkt Sfinks Sweets & Coffee McDonald's konferencja nowa Burger Kompleks projekt marki Grycan horeca otwarcia Starbucks rozwiązania

BROG B2B © BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszego serwisu. Kliknij ZGADZAM SIĘ, aby ta informacja nie pojawiała się więcej.
Kliknij
TUTAJ, aby zapoznać się z naszą polityką prywatności oraz dowiedzieć się jak zarządzać plikami cookies za pośrednictwem swojej przeglądarki internetowej.