Znamy datę V Sweets & Coffee Forum 2019

Udostępnij artykuł
W programie: spotkania z dostawcami, merytoryczne i najbardziej praktyczne porady dotyczące rozwoju biznesu i unikania problemów, wskazówki od najwybitniejszych praktyków i ekspertów, całodzienne dyskusje oraz prelekcje! Ale przede wszystkim kuluarowe spotkania w gronie przyjaciół i partnerów, indywidualne rozmowy biznesowe w formule Business Speed Dating, uroczysta kolacja z Galą Sweets & Coffee Awards 2019 oraz Supplier of the Year 2019. To wszystko odbędzie się 20 maja w Warsaw Marriott Hotel. Organizator: czasopismo Sweets & Coffee i portal Horecanet.pl. Zapraszamy serdecznie!

Już wkrótce na zaktualizowanej stronie internetowej odnajdą Państwo wszelkie szczegóły oraz program tegorocznego wydarzenia. Tymczasem serdecznie zapraszamy dostawców i zainteresowanych do potwierdzania udziału oraz współpracy podczas piątej edycji najważniejszego w Polsce spotkania branży kawiarni, cukierni, lodziarni i piekarni w osobach prezesów, dyrektorów, właścicieli oraz kupców i dostawców.

Tradycyjnie już na zakończenie Forum Rynku Kawiarni, Cukierni, Lodziarni i Piekarni Sweets & Coffee Forum podczas uroczystej kolacji z Galą nastąpi rozstrzygnięcie oraz wręczenie nagród Sweets & Coffee Awards 2019 i po raz drugi – Supplier of the Year 2019.

REGULAMIN, FORMULARZ ZGŁOSZENIOWY
SWEETS & COFFEE AWARDS 2018
– kliknij po szczegóły

– To jedyna w Polsce i najbardziej efektywna platforma dyskusji o tym co aktualne w branży, wymiany doświadczeń wśród właścicieli niezależnych i zarządów sieci, ekspertów oraz dostawców, którzy mają niebywałą i realną szansę na pozyskanie tzw. kontraktów roku. Dzięki pięcioletniej tradycji udało nam się stworzyć i co roku organizować najwyżej oceniane, oczekiwane wydarzenie branży w tym kraju – mówi Rafał Madyński, prezes zarządu BROG B2B.

!!! UWAGA !!!
Tylko teraz najniższe ceny dla Sponsorów i Wystawców
oraz najlepsze lokalizacje stoisk!

Jeżeli Państwa firmie zależy więc na:
• udziale w BUSINESS SPEED DATING – serii bezpośrednich spotkań na
temat współpracy z największymi odbiorcami sieciowymi;
• realnej możliwości pozyskania KONTRAKTÓW ROKU;
• efektywnej inwestycji marketingowej przekładającej się na wymierne korzyści;
• budowie i zacieśnianiu relacji biznesowych na najwyższym szczeblu;
• kuluarowych rozmowach w gronie partnerów i przyjaciół w biznesie;
• prezentacji aktualnej oferty wśród decyzyjnych przedsiębiorców w osobach:
– właścicieli niezależnych kawiarni, cukierni, lodziarni, piekarni,
– prezesów, członków zarządów sieci,
– menadżerów odpowiedzialnych za zaopatrzenie, wyposażenie, modernizacje itd.;
• udziale w najważniejszym w roku, oczekiwanym wydarzeniu dla branży.

zapraszamy do kontaktu z Organizatorem celem uzyskania pełnej oferty lub rejestracji uczestnictwa.

Videorelacja z ubiegłorocznej edycji IV Sweets & Coffee Forum 2018
Zapraszamy do obejrzenia

WWW.SCFORUM.PL

Organizator: BROG B2B – MEDIA EFEKTYWNEJ KOMUNIKACJI wydawca m.in.  czasopisma SWEETS & COFFEE  oraz naszego newsowego portalu HORECANET.PL

Kontakt – BROG B2B
Zbigniew Pąk, dyrektor sprzedaży
664 463 083, 22 290 66 11
z.pak@brogb2b.pl

Konkurs:
Milena Kaszuba-Janus, redaktor rynku gastronomicznego
664 463 066
m.kaszub@brogb2b.pl

Karolina Stępniak

Redaktor naczelna Świat Hoteli, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Hotelarskiego PROFIT HOTEL®, dyrektor wydawnicza, współwłaścicielka BROG B2B. Absolwentka wydziału dziennikarstwa Collegium Civitas w Warszawie. Doświadczenie zdobywała w takich pismach jak Gazeta Wyborcza i Życie Warszawy. Z firmą BROG Media (później BROG Marketing i BROG B2B) związana od grudnia 2010 roku. Początkowo jako dziennikarz w czasopismach Świat Hoteli i Nowości Gastronomiczne oraz portalu Horecanet.pl. Od lutego 2013 pełni funkcję redaktor naczelnej Świata Hoteli, a od stycznia 2018 roku dyrektor wydawniczej i współwłaścicielki wydawnictwa BROG B2B. Jest również współorganizatorką Forum Rynku Hotelarskiego Profit Hotel, a także odpowiedzialna za tworzenie portalu Horecanet.pl oraz współorganizację Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum i Forum Rynku Kawiarni, Cukierni, Lodziarni, Piekarni Sweets & Coffee. Jest także wykładowczynią i członkinią Rady Biznesu Szkoły Głównej Turystyki i Hotelarstwa Vistula. Interesuje się polskim rynkiem hotelarskim i gastronomicznym. Prywatnie uwielbia sport, w szczególności bieganie, poza tym dobrą kuchnię i polskie kino. Szczęśliwa partnerka i mama Łucji.

Opublikowano: 25.02.2019
Aktualizacja: 07.03.2019