Zarabiaj na kawie – warsztaty Segafredo Zanetti

Udostępnij artykuł
Rozwijaj swój biznes z nami! Dowiedz się, jak praktycznymi narzędziami zwiększać obrót w lokalu i budować przewagę konkurencyjną.

Segafredo Zanetti Poland zaprasza na bezpłatne warsztaty i dni otwarte w Showroom dla managerów i właścicieli restauracji, hoteli i kawiarni. Spotkania odbędą się 25 marca w warszawskiej siedzibie Segafredo Zanetti przy Al. Jerozolimskich 181 B (wejście B1). Podczas dwugodzinnych spotkań w formie warsztatów, case study oraz networking (zaplanowanych w dwóch blokach tak, aby uczestnicy mogli wybrać właściwą dla siebie godzinę), specjaliści oraz najlepsi bariści Segafredo poruszą poniższe tematy:

– JAKOŚĆ MA ZNACZENIE, czyli co wpływa na prestiż lokalu;
– SPRZEDAWAJ WIĘCEJ, ZARABIAJ WIĘCEJ! Czyli jak oferta sezonowa zwiększa obroty finansowe;
– JAK BYĆ ATRAKCYJNYM DLA POKOLENIA XYZ? Cold Brew – bądź trendy i odróżnij się od konkurencji!
– JAK PERSONALIZACJA MENU WPŁYWA NA PODNOSZENIE SPRZEDAŻY?
– JAK SZKOLIĆ PERSONEL, ABY SPRZEDAWAŁ LEPIEJ?

Na wszystkich, którym nie uda się dotrzeć na warsztaty organizowane 25 marca, specjaliści i bariści Segafredo będą czekać przez kolejne cztery dni (26-29.03), w godzinach 9:00 -16:00, w Showroom przy al. Jerozolimskich 181 B (wejście B1).

W trakcie dni otwartych Segafredo, goście będą mogli wziąć udział w konkursie z atrakcyjnymi nagrodami – codzienne do wygrania iPad, szkolenia baristyczne i pakiet produktów Segafredo, dowiedzieć się jak zwiększyć obroty w swoim lokalu, zapoznać się ofertą profesjonalnych szkoleń baristycznych, włoskiego sprzętu La San Marco oraz z bogatą propozycją kaw i produktów dodatkowych.

Zapraszamy do odwiedzenia strony www.zarabiajnakawie.pl
zgłoszenia swojej obecności i do wzięcia udziału w warsztatach
oraz dniach otwartych Segafredo Zanetti Poland.

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k. Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Karolina Stępniak

Redaktor naczelna Świat Hoteli, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Hotelarskiego PROFIT HOTEL®, dyrektor wydawnicza, współwłaścicielka BROG B2B. Absolwentka wydziału dziennikarstwa Collegium Civitas w Warszawie. Doświadczenie zdobywała w takich pismach jak Gazeta Wyborcza i Życie Warszawy. Z firmą BROG Media (później BROG Marketing i BROG B2B) związana od grudnia 2010 roku. Początkowo jako dziennikarz w czasopismach Świat Hoteli i Nowości Gastronomiczne oraz portalu Horecanet.pl. Od lutego 2013 pełni funkcję redaktor naczelnej Świata Hoteli, a od stycznia 2018 roku dyrektor wydawniczej i współwłaścicielki wydawnictwa BROG B2B. Jest również współorganizatorką Forum Rynku Hotelarskiego Profit Hotel, a także odpowiedzialna za tworzenie portalu Horecanet.pl oraz współorganizację Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum i Forum Rynku Kawiarni, Cukierni, Lodziarni, Piekarni Sweets & Coffee. Jest także wykładowczynią i członkinią Rady Biznesu Szkoły Głównej Turystyki i Hotelarstwa Vistula. Interesuje się polskim rynkiem hotelarskim i gastronomicznym. Prywatnie uwielbia sport, w szczególności bieganie, poza tym dobrą kuchnię i polskie kino. Szczęśliwa partnerka i mama Łucji.

Opublikowano: 16.03.2019
Aktualizacja: 16.03.2019