Znamy datę Kongresu Szefów Kuchni 2019

Udostępnij nas na:
To największe spotkanie szefów kuchni w Polsce. Jak co roku, szefowie z całej Polski, wymieniają się doświadczeniami oraz wysłuchują szeregu merytorycznych wystąpień, a także zapoznają się z wyselekcjonowaną ofertą dostawców dla branży HoReCa. Kongres odbędzie się 9 październik w EXPO XXI w Warszawie.

Każdy z wymienionych powyżej elementów wydarzenia jest niezwykle istotny. Szefowie kuchni poddani są dużej presji i pracują niezwykle intensywnie. Często zapominają, że na co dzień borykają się z dokładnie tymi samymi problemami, co ich koledzy po fachu. Kongres Szefów Kuchni to okazja do tego, by porozmawiać z innymi szefami. Wydarzenie to jest dla wielu zabieganych szefów także jedynym momentem, kiedy mogą na spokojnie spróbować nowych pojawiających się na rynku produktów i przeanalizować dostępną ofertę spożywczą i sprzętową.

Kongres Szefów Kuchni od czterech lat podkreśla istotną rolę menedżerskich kompetencji wśród szefów. Misją wydarzenia jest umożliwienie rozwoju tych umiejętności. Dlatego w tym roku program jest niezwykle bogaty. Znajdą się w nim tematy takie jak:

  • Szef kuchni – Mistrz, Lider czy Manager?
  • Skuteczne zarządzanie personelem czyli szef kuchni, który potrafi mądrze wymagać. Stabilny i zgrany zespół na trudnym rynku pracy.
  • Relacje Szefa Kuchni z Menedżerem – podstawa sukcesu restauracji.  
  • „Rewolucja kulinarna w kontekście trendów” czyli o rozwoju współczesnego rynku, szansach i zagrożeniach; o tym, jak zmienia się gastronomia, dlaczego i po co , jak robić biznes i odnaleźć się w nowej trudnej rzeczywistości kulinarnej.
  • Czy to możliwe, że używająca tańszych produktów, restauracja zarobi mniej? Czy wiesz co serwujesz?
  • Roślinne dania od kuchni – po co? Jak? Dla kogo? Czy już teraz?
  • Badania, trendy, realizacje – polska gastronomia i rosnąca popularność weganizmu. 

Jak co roku nie zabraknie debat o palących problemach branży. Rozwój wydarzenia możliwy jest dzięki  Partnerom Kongresu, a przede wszystkim Partnerom Strategicznym, tj. Hendi, Grafen i Fine Dine.

NOWOŚCI GASTRONOMICZNE – KWIECIEŃ  2019
> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.