Alva wystartuje w konkursie Supplier of The Year FPH 2019

Udostępnij artykuł
Przedstawiciele firmy, która jest importerem i dystrybutorem drobnego sprzętu dedykowanego do profesjonalnej gastronomii, spotkają się z hotelarzami niezależnymi z całej Polski, inwestorami, kilkudziesięcioma kupcami, dyrektorami i prezesami z sieci podczas czternastej edycji najważniejszego w Polsce spotkania hotelarzy. Alva weźmie również udział w konkursie Supplier of the year, którego rozstrzygnięcie nastąpi na zakończenie XIV Forum Profit Hotel 2019 (11 grudnia, Marriott Warsaw Hotel).

Producenci, z którymi współpracuje Alva stale udoskonalają swoją ofertę i dbają o jej innowacyjny charakter. Wysoka jakość oferowanych produktów jest dla firmy najważniejsza, dlatego proponuje klientom produkty najbardziej renomowanych i uznanych producentów z Europy i Stanów Zjednoczonych. W ślad za wysoką jakością produktów idzie ich wyjątkowa trwałość. Porcelana Steelite to nie tylko fantastyczne, często ponadczasowe, wzornictwo, ale również dożywotnia gwarancja na wyszczerbienia. Dzięki temu porcelana ta świetnie sprawdza się w hotelach, restauracjach czy kawiarniach. Dożywotnia gwarancja na wyszczerbienia jest tym co odróżnia porcelanę Steelite od innych funkcjonujących na rynku producentów. Natomiast Serax to przede wszystkim unikalny design i oryginalność. Poza porcelaną Alva posiada w swojej ofercie szeroki wybór szkła (francuski ARC czy włoskie Bormioli Rocco), sztućców (brytyjski Robert Welch, niemiecki HEPP, włoski Pintinox czy hiszpański Comas), a także nowatorskie rozwiązania bufetowe oferowane przez brytyjski Creative, niemiecki APS czy francuskie Emile Henry. Alva zaznacza również mocno swoją obecność na rynku w kategorii bar. Bar to doskonałe i trwałe urządzania włoskiego producenta CEADO począwszy od sokowirówek poprzez wyciskarki do cytrusów, a na blenderach barmańskich kończąc. Na szczególną uwagę zasługują sokowirówki, które nie tylko słyną z mocy i niezawodności, ale również szybkości. Urządzenia Ceado mogą z powodzeniem królować w punktach, gdzie biznes sokowy jest biznesem wiodącym.

VIDEORELACJA Z UBIEGŁOROCZNEJ EDYCJI
XIII FORUM PROFIT HOTEL 2018

SUPPLIER OF THE YEAR 2019
PRESTIŻ • ZAUFANIE ODBIORCÓW • SUKCES SPRZEDAŻOWY

W konkursie Supplier of the Year Forum Profit Hotel 2019 biorą udział firmy – dostawcy produktów, urządzeń, sprzętu, technologii i usług dla sektora HoReCa, które zgłosiły i opłaciły swój udział w XIV Forum Profit Hotel 2019 jako Sponsor lub Wystawca, albo wykupiły Kartę Wstępu – Business i będą prezentowały swoją ofertę podczas spotkań Business Speed Dating organizowanych w ramach wydarzenia. Trzech równorzędnych zwycięzców konkursu wybiera jury złożone z „kupców” uczestniczących w tegorocznej edycji Business Speed Dating. Laury dla najlepszych Dostawców Roku wręczone zostaną podczas wieczornej Gali na zakończenie XIV Forum Profit Hotel 2019.

Zapraszamy do kontaktu z Organizatorem celem uzyskania pełnej oferty lub zarejestrowania uczestnictwa.

Organizatorem jest BROG B2B MEDIA EFEKTYWNEJ KOMUNIKACJI
wydawca czasopism: Świat HoteliNowości GastronomiczneSweets & CoffeeStacja Benzynowa & Convenience Store; portali: www.horecanet.pl, www.petrolnet.pl, oraz organizator Forum Rynku Hotelarskiego Profit Hotel, Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum, Forum Rynku Kawiarni, Cukierni, Lodziarni, Piekarni Sweets & Coffee, a także Forum Rynku Stacji Paliw PetroTrend.

Kontakt z Organizatorem
BROG B2B MEDIA EFEKTYWNEJ KOMUNIKACJI
Zbigniew Pąk
dyrektor sprzedaży
664 463 083, 22 290 66 11
z.pak@brogb2b.pl

Karolina Stępniak
redaktor naczelna Świat Hoteli
dyrektor wydawnicza
664 463 096, 22 290 66 11
k.stepniak@brogb2b.pl

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Karolina Stępniak

Redaktor naczelna Świat Hoteli, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Hotelarskiego PROFIT HOTEL®, dyrektor wydawnicza, współwłaścicielka BROG B2B. Absolwentka wydziału dziennikarstwa Collegium Civitas w Warszawie. Doświadczenie zdobywała w takich pismach jak Gazeta Wyborcza i Życie Warszawy. Z firmą BROG Media (później BROG Marketing i BROG B2B) związana od grudnia 2010 roku. Początkowo jako dziennikarz w czasopismach Świat Hoteli i Nowości Gastronomiczne oraz portalu Horecanet.pl. Od lutego 2013 pełni funkcję redaktor naczelnej Świata Hoteli, a od stycznia 2018 roku dyrektor wydawniczej i współwłaścicielki wydawnictwa BROG B2B. Jest również współorganizatorką Forum Rynku Hotelarskiego Profit Hotel, a także odpowiedzialna za tworzenie portalu Horecanet.pl oraz współorganizację Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum i Forum Rynku Kawiarni, Cukierni, Lodziarni, Piekarni Sweets & Coffee. Jest także wykładowczynią i członkinią Rady Biznesu Szkoły Głównej Turystyki i Hotelarstwa Vistula. Interesuje się polskim rynkiem hotelarskim i gastronomicznym. Prywatnie uwielbia sport, w szczególności bieganie, poza tym dobrą kuchnię i polskie kino. Szczęśliwa partnerka i mama Łucji.

Opublikowano: 02.12.2019
Aktualizacja: 02.12.2019