Już jest logo na pierwszym w Polsce Crowne Plaza. Otwarcie w listopadzie

Udostępnij artykuł
Przy rondzie Daszyńskiego w Warszawie, na fasadzie jednej z wież kompleksu The Warsaw Hub, zakończyła się instalacja logo Crowne Plaza. To kolejny etap przygotowań do otwarcia hotelu w listopadzie tego roku. – Wszystko idzie zgodnie z planem – podkreśla Marcin Szymfel, dyrektor generalny Crowne Plaza i Holiday Inn Express Warsaw – The HUB. – Pierwszych gości będziemy witać już wkrótce!

Oba hotele należą do jednej z największych sieci hotelowych na świecie- IHG (InterContinental Hotels Group), a marka Crowne Plaza pojawi się w Polsce po raz pierwszy. Na gości będzie czekało 430 komfortowych pokoi, centrum konferencyjne o powierzchni ponad 1,4 tys. mkw. oraz bogata oferta gastronomiczna w tym m.in. podniebny cocktail-bar The Roof na 21. kondygnacji oraz restauracja z polską kuchnią – Nova Wola, którą poprowadzi szef kuchni, Paweł Suchenek.

RYNEK HOTELARSKI W POLSCE RAPORT 2020
>> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <<

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Karolina Stępniak

Redaktor naczelna Świat Hoteli, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Hotelarskiego PROFIT HOTEL®, dyrektor wydawnicza, współwłaścicielka BROG B2B. Absolwentka wydziału dziennikarstwa Collegium Civitas w Warszawie. Doświadczenie zdobywała w takich pismach jak Gazeta Wyborcza i Życie Warszawy. Z firmą BROG Media (później BROG Marketing i BROG B2B) związana od grudnia 2010 roku. Początkowo jako dziennikarz w czasopismach Świat Hoteli i Nowości Gastronomiczne oraz portalu Horecanet.pl. Od lutego 2013 pełni funkcję redaktor naczelnej Świata Hoteli, a od stycznia 2018 roku dyrektor wydawniczej i współwłaścicielki wydawnictwa BROG B2B. Jest również współorganizatorką Forum Rynku Hotelarskiego Profit Hotel, a także odpowiedzialna za tworzenie portalu Horecanet.pl oraz współorganizację Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum i Forum Rynku Kawiarni, Cukierni, Lodziarni, Piekarni Sweets & Coffee. Jest także wykładowczynią i członkinią Rady Biznesu Szkoły Głównej Turystyki i Hotelarstwa Vistula. Interesuje się polskim rynkiem hotelarskim i gastronomicznym. Prywatnie uwielbia sport, w szczególności bieganie, poza tym dobrą kuchnię i polskie kino. Szczęśliwa partnerka i mama Łucji.

Opublikowano: 25.09.2020
Aktualizacja: 25.09.2020