Kolacja walentynkowa w ofercie Hotelu Bellotto

Udostępnij artykuł

Restauracja Focaccia zlokalizowana w warszawskim Hotelu Bellotto przygotowała specjalną ofertę na Walentynki. Na zakochanych będzie czekać menu, które przygotował szef kuchni Norbert Szymul. Każde danie zawierać będzie subtelne nuty afrodyzjaków

W specjalnym menu m.in. Carpaccio z ośmiornicy z kaparami, gremolatą i żelem z pomarańczy, tortellini cielęce w sosie truflowym czy ravioli z owocami morza w sosie winnym z chilli.

Chcemy, aby nasze dania nie tylko smakowały wyjątkowo, ale także były piękne dla oczu. Z okazji Walentynek przygotowaliśmy menu, które łączy elegancję z romantyzmem, tworząc idealną przestrzeń dla miłośników dobrej kuchni – podkreśla Norbert Szymul, szef kuchni Restauracji Focaccia.

ŚWIAT HOTELI – LISTOPAD-GRUDZIEŃ 2023
>> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <<

Świat Hoteli listopad-grudzień

Aby zakończyć wieczór w słodkim stylu, zachęcamy do odwiedzenia malowniczej Cukierni Miodowa, która specjalnie z okazji Walentynek przygotowała monoporcje w kształcie serca  – mus o smaku pistacjowym z galaretką truskawkową.

Źródło: Hotel Bellotto

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Autor: Horecanet
Opublikowano: 31.01.2024
Aktualizacja: 31.01.2024