LSI Software dla restauracji w CH Port Łódź

Udostępnij artykuł

Swoje restauracje w galerii otworzyli dotychczasowi klienci grupy LSI Software m.in.: Clube Cafe, Sphinx, Wook, W Biegu Cafe, Solo Pizza oraz China Restaurant. W dwóch ostatnich wykorzystywany jest system przywoławczy LRS Guest Paging System. Nowymi użytkownikami systemów LSI Software są: sieciowy lokal Mr. Hamburger oraz restauracja japońska Zielony Chrzan.
Guest Paging System amerykańskiej firmy LRS, to rozwiązania służące do powiadamiania klienta o realizacji zamówienia. Korzyści z użytkowania Guest Paging System to m.in.: szybka i profesjonalna obsługa klienta, efektywniejsze wykorzystanie czasu pracy pracowników (nie ma konieczności szukania klienta) oraz korzyść marketingowa – na coasterach może zostać umieszczona reklama np. proponowanych usług lub produktów.
Notowana na Giełdzie Papierów Wartościowych w Warszawie firma LSI Software SA powstała w 1991 roku i jest wiodącym na polskim rynku producentem oprogramowania dla sektorów detalicznego i gastronomiczno-hotelarskiego. Jest producentem własnego systemu klasy ERP. Kompleksowa oferta firmy obejmuje oprogramowanie, usługi konsultacyjne, usługi wdrożeniowe, serwis a także dostawy specjalistycznych rozwiązań sprzętowych.
Otwarty 24 marca Port Łódź dysponuje 14 lokalami gastronomicznymi (na łącznie 200 punktów handlowo-usługowych). Oprócz wyżej wymienionych, są wśród nich: Grycan, Coffeeheaven, Berlin Doner Kebab, Five o’clock, Fornetti oraz Kopernik. Inwestorem i deweloperem obiektu jest Inter IKEA Centre Polska SA, należąca do Grupy IKEA.

Karolina Stępniak

Redaktor naczelna Świat Hoteli, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Hotelarskiego PROFIT HOTEL®, dyrektor wydawnicza, współwłaścicielka BROG B2B. Absolwentka wydziału dziennikarstwa Collegium Civitas w Warszawie. Doświadczenie zdobywała w takich pismach jak Gazeta Wyborcza i Życie Warszawy. Z firmą BROG Media (później BROG Marketing i BROG B2B) związana od grudnia 2010 roku. Początkowo jako dziennikarz w czasopismach Świat Hoteli i Nowości Gastronomiczne oraz portalu Horecanet.pl. Od lutego 2013 pełni funkcję redaktor naczelnej Świata Hoteli, a od stycznia 2018 roku dyrektor wydawniczej i współwłaścicielki wydawnictwa BROG B2B. Jest również współorganizatorką Forum Rynku Hotelarskiego Profit Hotel, a także odpowiedzialna za tworzenie portalu Horecanet.pl oraz współorganizację Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum i Forum Rynku Kawiarni, Cukierni, Lodziarni, Piekarni Sweets & Coffee. Jest także wykładowczynią i członkinią Rady Biznesu Szkoły Głównej Turystyki i Hotelarstwa Vistula. Interesuje się polskim rynkiem hotelarskim i gastronomicznym. Prywatnie uwielbia sport, w szczególności bieganie, poza tym dobrą kuchnię i polskie kino. Szczęśliwa partnerka i mama Łucji.

Opublikowano: 02.04.2010
Aktualizacja: 02.04.2010