Magda Bulera dołączyła do zespołu Hotelu Blow Up Hall

Udostępnij artykuł

Magda Bulera objęła stanowisko dyrektorki marketingu i PR Hotelu Blow Up Hall, mieszczącego się w kompleksie Starego Browaru w Poznaniu. Od maja 2024 odpowiada za marketing, komunikację i holistyczną wizję marki, spójną z nową strategią rozwoju hotelu.

Magda Bulera

Magda Bulera – biografia

Magda Bulera zajmuje się zawodowo tworzeniem strategii i wizerunku dla marek, z czego od ponad 10 lat dla marek luksusowych, a także zarządzaniem projektami łączącymi świat luksusu ze światem sztuki. Posiada międzynarodowe doświadczenie w tym zakresie; wprowadzała do Polski marki Raffles (2018) i Louis Vuitton (2013), prowadziła też projekty dla wielu marek z portfolio grupy LVMH, m.in. dla Hennessy, Krug, Ruinart, Parfums Christian Dior. Ostatnie 2 lata (2021-2023) spędziła w Londynie, pracując jako konsultant w brytyjskim oddziale Moët Hennessy, gdzie zarządzała projektami marketingowymi
o charakterze międzynarodowym, w tym m.in. odpowiadała za otwarcie flagowego baru Moët & Chandon Champagne Bar w Harrodsie oraz program dla gości wystawy “Solaire Culture”, zorganizowanej z okazji 250-lecia Veuve Clicquot.

Bardzo się cieszę, że Magda dołączyła do naszego zespołu, wnosząc swoją wizję
i doświadczenie, by nadać nowy kierunek marce Blow Up Hall. Wierzę, że z jej wsparciem stworzymy wyjątkowe miejsce na europejskiej mapie hotelowej”.

Patrycja Pachura Kujawska, prezes zarządu Hotelu Blow Up Hall

Z wielką przyjemnością przyjęłam zaproszenie do współtworzenia nowego rozdziału
w historii Blow Up Hall. Po serii międzynarodowych wyzwań cieszę się na perspektywę pracy nad polskim, autorskim projektem i możliwość skorzystania z moich najlepszych doświadczeń w branży luksusowej”
Magda Bulera, dyrektor marketingu i PR Hotelu Blow Up Hall.

ŚWIAT HOTELI – MARZEC-KWIECIEŃ 2024
>> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <<

świat Hoteli marzec-kwiecień 2024

O Hotelu Blow Up Hall

Butikowy 22-pokojowy Hotel Blow Up Hall został otwarty pod koniec 2008 roku; oferował luksusowy design i kolekcję sztuki w oprawie architektury Starego Browaru, nawiązującej do XIX-wiecznego Browaru Huggera. Nowi właściciele, Patrycja i Maciej Kujawscy, zapowiadają kontynuację unikatowej koncepcji hotelu, wzbogaconej o nową wizję komfortu. Hotel przechodzi aktualnie kompleksowy re-design wnętrz przed ponownym otwarciem jesienią 2024. Nowy Blow Up Hall będzie przyjmował gości w kameralnej atmosferze, w standardzie 5*. Będzie miejscem, w którym gościnność płynnie przenika się ze sztuką, designem, kulinariami i kulturą, zapewniając gościom niezapomniane doznania.

Źródło: Hotel Blow Up Hall

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Horecanet

Autor: Horecanet
Opublikowano: 15.05.2024
Aktualizacja: 15.05.2024