W Centrum Praskim Koneser w Warszawie właśnie otworzyła się nowa restauracja – Spółdzielnia.Koneser. To siostrzany lokal casualowego konceptu Spółdzielnia, obecnego od wielu lat w łódzkim OFF Piotrkowska.

Gastrorodzina Centrum Praskiego Koneser to kilkanaście różnorodnych restauracji, barów i kawiarni. Do zlokalizowanych przy placu Konesera lokali dołącza właśnie kolejny – mająca swoje korzenie w nieodległej Łodzi Spółdzielnia.Koneser. To koncept, w którym można znaleźć dania kuchni europejskiej i amerykańskiej, dobrze zaopatrzony bar, a przede wszystkim atmosferę, na którą składają się niezobowiązujący wystrój i uśmiechnięta załoga.
Bez względu na to czy jesteś głodny, czy najedzony, spragniony czy nasycony, chcesz bawić się, czy też chillować, Spółdzielnia to właściwy wybór. Chcąc oddać charakter restauracji, warto sięgnąć pamięcią do lat szkolnych i przypomnieć sobie największego urwisa w swojej klasie. W świecie gastronomii to właśnie my nim jesteśmy. Czasem łamiemy przyjęte konwenanse i stereotypy, ale zawsze zapewniamy dobre jedzenie i wyśmienitą atmosferę – mówi Tomasz Frant, twórca Spółdzielni.Koneser i Spółdzielni.
Cieszymy się, że do naszej rodziny dołącza właśnie Spółdzielnia.Koneser. To zdecydowanie bardzo klimatycznemiejsce, idealnie wpisujące się postindustrialną atmosferę Centrum Praskiego Koneser. Dodatkowo, jest ono tworzone przez ludzi z prawdziwą pasją nie tylko do gotowania, ale także zapewniania rozrywki na najwyższym poziomie – podkreśla Magdalena Socorro-Czerwińska, dyrektor komercyjna Centrum Praskiego Koneser.
Źródło: Centrum Praskie Koneser
NOWOŚCI GASTRONOMICZNE marzec-kwiecień 2023
>> kliknij, aby zapoznać się z pełnym wydaniem <<

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.