Już w lutym Europejski Grill zaprasza gości na Sunday Roast. Pierwszy niedzielny obiad odbędzie się 9 lutego i wejdzie na stałe do oferty restauracji w każdą niedzielę. Cena za osobę wynosi 215 zł.

Raffles Europejski, cieszący się reputacją miejsca, gdzie chętnie spotykają się rodziny i przyjaciele,
ma szansę spotkać się z zainteresowaniem entuzjastów niedzielnych obiadów. Ciekawe menu,
obejmujące bogatą propozycję przystawek mezze, stacje live carving ze zmieniającym się co tydzień
wyborem mięs i ryb oraz bestsellerowe desery z cukierni Lourse Warszawa to niezawodny przepis
na udaną niedzielę.

Z restauracji Europejski Grill, zaprojektowanej przez uznane hiszpańskie studio Lázaro Rosa-
Violán w odważnych odcieniach błękitu oraz bieli, roztacza się wspaniały widok na warszawski Plac
Piłsudskiego w samym sercu miasta. Goście mogą się tu spodziewać dynamicznej i różnorodnej
kuchni, którą tworzą Executive Chef Beñat Alonso i Head Chef Witek Iwański. W inspirowanym
polskimi tradycjami menu wyraźnie wyczuwa się nowoczesny twist oraz przywiązanie do lokalnych
produktów i dostawców.
Sunday Roast w Europejski Grill
Cena: 215 zł od osoby (w tym napoje bezalkoholowe).
Serwowany w godz. 13.00-17.00 w każdą niedzielę, od 9 lutego 2020.
ŚWIAT HOTELI: grudzień 2019
> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <


© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.