Więcej udogodnień dla zwierząt w hotelu Tristan w Kątach Rybackich

Udostępnij artykuł
W trakcie ostatnich miesięcy załoga obiektu pracowała nad zmianami w ofercie, które pozwolą na jeszcze lepszy wypoczynek z pupilami. Od początku powstania Tristan Hotel & SPA otwarty był dla podróżujących ze zwierzętami, jednak oferta była podobna do udogodnień, które znaleźć można było w innych obiektach o tym standardzie.

Teraz, zwierzaki przyjeżdżające do obiektu zostaną powitane kocykiem, który może posłużyć jako miejsce do wypoczynku na łóżku lub tymczasowe posłanie na podłodze, ręcznikiem do wycierania łapek, zapasową miską i smaczkiem – pysznym początkiem pobytu w nowym miejscu. Właściciele czworonogów, którzy będą chcieli wejść z nimi do restauracji mogą liczyć na to, że ich stolik będzie znajdował się w zacisznym miejscu, aby zminimalizować stres zwierzęcia. Jeśli w trakcie pobytu zabraknie pożywienia dla pupila – wystarczy zgłosić ten fakt w recepcji, a odpowiedni rodzaj karmy zostanie dostarczony do pokoju.

Nie wyjeżdżaj na urlop bez pupila – przekonują pracownicy hotelu Tristan – zabierz go ze sobą bez względu na to, czy jest to mały kot, czy naprawdę duży pies. U nas każdy pupil jest mile widziany, bez względu na wielkość, rasę czy długość sierści.

W planach na przyszłość pojawia się pomysł stworzenia przestronnego, ogrodzonego psiego parku tuż obok budynku. Wszystko po to, aby wyjazd z czworonogiem był jak najbardziej udany.

Tristan Hotel & SPA to czterogwiazdkowy obiekt położny w Kątach Rybackich na Mierzei Wiślanej. Na gości czeka tu 57 komfortowych pokoi, w tym dwa apartamenty i trzy pokoje typu studio. Strefa spa obejmuje dwa baseny (wewnętrzny i zewnętrzny), jacuzzi, brodzik dla dzieci, grotę solną i dwie sauny. Zaplecze rekreacyjne to w pełni wyposażone centrum fitness, kręgielnia, kort tenisowy oraz wypożyczalnia rowerów. Obiekt przyjazny jest rodzinom z dziećmi.

ŚWIAT HOTELI
LUTY-MARZEC 2019
> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k. Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Karolina Stępniak

Redaktor naczelna Świat Hoteli, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Hotelarskiego PROFIT HOTEL®, dyrektor wydawnicza, współwłaścicielka BROG B2B. Absolwentka wydziału dziennikarstwa Collegium Civitas w Warszawie. Doświadczenie zdobywała w takich pismach jak Gazeta Wyborcza i Życie Warszawy. Z firmą BROG Media (później BROG Marketing i BROG B2B) związana od grudnia 2010 roku. Początkowo jako dziennikarz w czasopismach Świat Hoteli i Nowości Gastronomiczne oraz portalu Horecanet.pl. Od lutego 2013 pełni funkcję redaktor naczelnej Świata Hoteli, a od stycznia 2018 roku dyrektor wydawniczej i współwłaścicielki wydawnictwa BROG B2B. Jest również współorganizatorką Forum Rynku Hotelarskiego Profit Hotel, a także odpowiedzialna za tworzenie portalu Horecanet.pl oraz współorganizację Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum i Forum Rynku Kawiarni, Cukierni, Lodziarni, Piekarni Sweets & Coffee. Jest także wykładowczynią i członkinią Rady Biznesu Szkoły Głównej Turystyki i Hotelarstwa Vistula. Interesuje się polskim rynkiem hotelarskim i gastronomicznym. Prywatnie uwielbia sport, w szczególności bieganie, poza tym dobrą kuchnię i polskie kino. Szczęśliwa partnerka i mama Łucji.

Opublikowano: 26.03.2019
Aktualizacja: 26.03.2019