Wyjątkowy jubileusz Hotelu Podlasie i Restauracji Lipcowy Ogród

Udostępnij artykuł
W dniu 3 listopada br. odbyła się uroczystość z okazji jubileuszu Hotelu Podlasie i Restauracji Lipcowy Ogród. Właściciele wraz z pracownikami świętowali 15 lat działalności obiektu oraz 10 lat restauracji.

Firma Hass rozpoczęła historię z hotelarstwem w roku 2003 kupując funkcjonujący wówczas hotel robotniczy – Beton Stal. Obiekt nie miał przerwy w działalności – zmieniona została jedynie nazwa na AWA Park.  Dwa lata później zdecydowano o zaktualizowaniu nazwy na Zajazd Podlasie. W 2009 roku obiekt został skategoryzowany. Od tego momentu działa już jako Hotel Podlasie.

ŚWIAT HOTELI WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2018
> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <

W roku 2008 rozpoczęła działalność Restauracja Lipcowy Ogród. W ciągu 10 lat restauracja miała dwóch szefów kuchni – od 2008 roku był nim Tomasz Siwkowski, zaś od 2016 roku jest Rafał Goździk.

Podczas Jubileuszu nagrodzeni zostali pracownicy w trzech kategoriach stażu pracy: 15 lat, 10 lat oraz pięć lat pracy w firmie. Właściciele podziękowali im za zaangażowanie oraz wkład włożony w budowanie tego miejsca.

W trakcie tego wieczoru premierę miał również spot promocyjny obiektu ukazujący największą jego wartość – pracowników, ponieważ to właśnie ludzie tworzą to miejsce. Everyday only people – miejsce to jest stworzone dla ludzi i działa dzięki ludziom!

LINK: https://www.youtube.com/watch?v=tEWeI4tgDDY

Gala Jubileuszowa odbyła się w nowym obiekcie firmy Hass – Hotelu Traugutta3. Obiekt został oddany do użytku w bieżącym roku i posiada status hotelu czterogwiazdkowego. Niebawem przy Hotelu Traugutta3 zostanie otwarta również Restauracja Regiment.

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k. Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Karolina Stępniak

Redaktor naczelna Świat Hoteli, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Hotelarskiego PROFIT HOTEL®, dyrektor wydawnicza, współwłaścicielka BROG B2B. Absolwentka wydziału dziennikarstwa Collegium Civitas w Warszawie. Doświadczenie zdobywała w takich pismach jak Gazeta Wyborcza i Życie Warszawy. Z firmą BROG Media (później BROG Marketing i BROG B2B) związana od grudnia 2010 roku. Początkowo jako dziennikarz w czasopismach Świat Hoteli i Nowości Gastronomiczne oraz portalu Horecanet.pl. Od lutego 2013 pełni funkcję redaktor naczelnej Świata Hoteli, a od stycznia 2018 roku dyrektor wydawniczej i współwłaścicielki wydawnictwa BROG B2B. Jest również współorganizatorką Forum Rynku Hotelarskiego Profit Hotel, a także odpowiedzialna za tworzenie portalu Horecanet.pl oraz współorganizację Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum i Forum Rynku Kawiarni, Cukierni, Lodziarni, Piekarni Sweets & Coffee. Jest także wykładowczynią i członkinią Rady Biznesu Szkoły Głównej Turystyki i Hotelarstwa Vistula. Interesuje się polskim rynkiem hotelarskim i gastronomicznym. Prywatnie uwielbia sport, w szczególności bieganie, poza tym dobrą kuchnię i polskie kino. Szczęśliwa partnerka i mama Łucji.

Opublikowano: 06.11.2018
Aktualizacja: 06.11.2018