W dniu 3 listopada br. odbyła się uroczystość z okazji jubileuszu Hotelu Podlasie i Restauracji Lipcowy Ogród. Właściciele wraz z pracownikami świętowali 15 lat działalności obiektu oraz 10 lat restauracji.
Firma Hass rozpoczęła historię z hotelarstwem w roku 2003 kupując funkcjonujący wówczas hotel robotniczy – Beton Stal. Obiekt nie miał przerwy w działalności – zmieniona została jedynie nazwa na AWA Park. Dwa lata później zdecydowano o zaktualizowaniu nazwy na Zajazd Podlasie. W 2009 roku obiekt został skategoryzowany. Od tego momentu działa już jako Hotel Podlasie.
ŚWIAT HOTELI WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2018
> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <
W roku 2008 rozpoczęła działalność Restauracja Lipcowy Ogród. W ciągu 10 lat restauracja miała dwóch szefów kuchni – od 2008 roku był nim Tomasz Siwkowski, zaś od 2016 roku jest Rafał Goździk.
Podczas Jubileuszu nagrodzeni zostali pracownicy w trzech kategoriach stażu pracy: 15 lat, 10 lat oraz pięć lat pracy w firmie. Właściciele podziękowali im za zaangażowanie oraz wkład włożony w budowanie tego miejsca.
W trakcie tego wieczoru premierę miał również spot promocyjny obiektu ukazujący największą jego wartość – pracowników, ponieważ to właśnie ludzie tworzą to miejsce. Everyday only people – miejsce to jest stworzone dla ludzi i działa dzięki ludziom!
LINK: https://www.youtube.com/watch?v=tEWeI4tgDDY
Gala Jubileuszowa odbyła się w nowym obiekcie firmy Hass – Hotelu Traugutta3. Obiekt został oddany do użytku w bieżącym roku i posiada status hotelu czterogwiazdkowego. Niebawem przy Hotelu Traugutta3 zostanie otwarta również Restauracja Regiment.
© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k. Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.