Bartłomiej Rychcik, Gorąco Polecam. Smaki z Piekarni: Do końca roku przekroczymy 150 lokali

Udostępnij artykuł

W kwietniu br. marka otworzyła cztery lokale: jeden w Warszawie, jeden w Krakowie i dwa we Wrocławiu. – Wkraczamy w bardzo dynamiczny okres. Na koniec roku przekroczymy liczbę 150 lokali – mówi Bartłomiej Rychcik, CEO ENATA BREAD.

bartek rychcik

W pierwszych dniach kwietnia marka otworzyła lokal w Quatrro Business Park w Krakowie. To centrum biurowe (zespół 14 kondygnacyjnych budynków) w szybko urbanizującej się dzielnicy Prądnik Czerwony. Nieco później powstał w lokal w Galerii Wileńskiej w Warszawie (lokalizacja z doskonałą komunikacją w postaci stacji metra, dworca kolejowego, przystanków autobusowych i tramwajowych). Następnie – jednego dnia – wystartowały dwa lokale we Wrocławiu: na historycznym Placu Solnym i w nowoczesnym budynku przy Grabiszyńskiej. Marka Gorąco Polecam. Smaki z Piekarni zarządza dziś prawie 130 lokalami na terenie całego kraju.

NOWOŚCI GASTRONOMICZNE marzec-kwiecień 2025
>> kliknij, aby zapoznać się z pełnym wydaniem <<

Wkraczamy w bardzo dynamiczny okres. Każdego miesiąca będziemy otwierać kolejne lokale osiągając rekordowe przychody – mówi Bartłomiej Rychcik, CEO ENATA BREAD. – Wzmocnimy swoją obecność w miastach, gdzie już posiadamy lokale, ale pojawimy się też w zupełnie nowych, np. w Olsztynie i Radomiu.

Kolejne otwarcia zaplanowano w Warszawie, Krakowie, Poznaniu, Katowicach, Łodzi, Gdańsku, Olsztynie, Radomiu. Jednocześnie, grupa ENATA BREAD, do której należą marki Gorąco Polecam. Smaki z Piekarni i BAKERY pracuje nad nowymi konceptami: SZAŁATA I SZOK (z sałatkami i sokami, a także kanapkami) i POZNAJE (piekarnia i restauracja w Starym Browarze w Poznaniu).

NEWSLETTER-HORECANET-ZAPISZ-SIE

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.