Berlin Döner Kebap otworzył 31 maja br. kolejny lokal sieci. Tym razem mieszczący się nieopodal Szczecina w ościennej miejscowości Dobra Szczecińska. Jest to restauracyjny model outdoor. Sieć zadbała w tym miejscu o swobodę gości, pomimo znajdowania się na otwartej przestrzeni. Oprócz klasycznych stołów ogrodowych z parasolami pojawiły się także leżaki, toaleta dla gości oraz parking, który umożliwia swobodę osobom zmotoryzowanym.
Jest to pierwsza restauracja marki w tym miasteczku, pomimo wielu punktów tuż obok w Szczecinie, ta w Dobrej cieszy się ogromnym zainteresowaniem, dlatego już po tygodniu działalności miejsce wydłużyło godziny otwarcia specjalnie dla gości. Lokal można odwiedzać codziennie od godziny 11:00 do 22:00. Zmiana godzin otwarcia natychmiast zaowocowała powiększeniem zespołu w restauracji.
Otwarcie punktu w tej lokalizacji było przemyślanym ruchem. W okolicy nie ma jakościowej restauracji szybkiej obsługi. Spodziewaliśmy się wielu zainteresowanych gości, jednak ich ilość pozytywnie przerosła nasze oczekiwania. – mówi Karol Kostyrka, manager do spraw rozwoju Berlin Döner Kebap w Polsce.
NOWOŚCI GASTRONOMICZNE maj-czerwiec 2024
>> kliknij, aby zapoznać się z pełnym wydaniem <<
Marka Berlin Döner Kebap działa na polskim rynku już od 26 lat, nieustannie dostarczając dania najwyższej jakości. Sieć cały czas dostarcza nowoczesne kombinacje smaków, tak jak Rollo Farmer, czyli połączenie krążków cebulowych, kurczaka, warzyw, sosu BBQ i farmerskiego oraz dopełniająca smak prażona cebulka. Sieć kojarzy się szczególnie z mięsną kuchnią, jednak chcąc dbać o każdego z gości, marka oferuje także potrawy z falafelem oraz oryginalnym, cypryjskim serem halloumi.
Źródło: Berlin Döner Kebap
© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.