Sieć kontynuuje rozwój, poszerzając swoją obecność w największych polskich miastach. W maju została otwarta 81. restauracja marki, zlokalizowana w jednym z najbardziej klimatycznych i letnich miejsc Szczecina – na Łasztowni. To już 18. punkt sieci w stolicy Pomorza Zachodniego, co czyni Szczecin jednym z najmocniejszych rynków dla tej marki w Polsce.

Nowy lokal funkcjonuje w modelu Outdoor Food Concept, wpisującym się w charakter sezonowego food courtu. Łasztownia to miejsce położone tuż przy bulwarach i Morskim Centrum Nauki, znane z licznych letnich wydarzeń, takich jak Juwenalia, koncerty plenerowe czy wesołe miasteczko. 14 maja odbył się event otwarcia, podczas którego goście mogli skorzystać z promocji 100 Rollo za 1 zł.
NOWOŚCI GASTRONOMICZNE marzec-kwiecień 2025
>> kliknij, aby zapoznać się z pełnym wydaniem <<
Nowy punkt oferuje pełne menu sieci, w tym popularne pozycje takie jaki Rollo Greco – z oliwkami, serem sałatkowym, grillowanym kurczakiem, warzywami, autorskimi sosami. Nie zabrakło również opcji bezmięsnych – z falafelem oraz cypryjskim serem halloumi.
Obecność Berlin Döner Kebap na Łasztowni to naturalny krok w rozwoju marki. To miejsce tętni życiem latem, a nasi goście coraz częściej wybierają swobodną, plenerową formę posiłków. Cieszymy się, że możemy być częścią tej przestrzeni i że Szczecin tak dobrze przyjął już 18 punkt sieci – mówi Karol Kostyrka, manager ds. rozwoju Berlin Döner Kebap w Polsce.
Źródło: Berlin Döner Kebap
© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.