Dawid Szulc w dyskusji podczas VII Sweets & Coffee Forum® 2024

Udostępnij artykuł

Dawid Szulc, współwłaściciel sieci lodziarni Good Lood, weźmie udział w organizowanym przez redakcję naszego czasopisma Nowości Gastronomiczne i newsowego portalu Horecanet.pl – VII Forum Rynku Kawiarni, Cukierni, Lodziarni, Piekarnio-Cukierni SWEETS & COFFEE FORUM® 2024. Zabierze głos w panelu dyskusyjnym pt.: „Wielkie perspektywy małych konceptów – debiut, punkt zwrotny, skalowanie”. Tegoroczna edycja najważniejszego w Polsce spotkania właścicieli kawiarni, cukierni, lodziarni, piekarni, prezesów i dyrektorów sieci, kupców oraz dostawców HoReCa odbędzie się 27 maja w Arche Hotel Krakowska w Warszawie.

Dawid Szulc – biografia

Cukiernik. Technolog lodziarstwa. Swoją przygodę z cukiernictwem i lodziarstwem rozpoczynał we Wrocławiu już od 14 roku życia. Wieloletni instruktor lodziarstwa rzemieślniczego w Polsce i krajach sąsiednich. Laureat konkursów branżowych. Zdobywca III miejsca w Mistrzostwach Świata w Lodziarstwie w Shanghai 2015 – “Marco Polo International Gelato Cup”. Współtwórca i współwłaściciel sieci lodziarni Good Lood (34 lokalizacje w Krakowie i Warszawie), od 2016 roku produkującej lody rzemieślnicze oraz kremy i masła orzechowe pod marką Good Noot. Szczęśliwy mąż jednej żony i ojciec czterech synów.

VII Sweets & Coffee Forum® 2024

W programie i dyskusjach podczas Forum tradycyjnie znajdą się: indywidualne spotkania kupców z dostawcami; merytoryczne i najbardziej praktyczne wskazówki dotyczące wsparcia od najwybitniejszych praktyków i ekspertów oraz efektywna wymiana doświadczeń i sposobów na rozwijanie biznesu. Tegoroczne rozmowy naturalnie zdominowane będą obecną sytuacją. Nie zabraknie pogłębionych analiz, wniosków, prognoz oraz wzajemnego wsparcia i praktycznych porad.

Jak co roku, jako Organizator, stawiamy wyłącznie na naszą najbardziej efektywną, autorską i sprawdzoną od lat formułę wydarzenia odbywającego się w wersji stacjonarnej.

W programie:

  • KONFERENCJA z całodziennymi dyskusjami panelowymi przy udziale najwybitniejszych w Polsce praktyków i ekspertów;
  • BUSINESS SPEED DATING – efektywne, indywidualne spotkania kilkudziesięciu kupców z sieci z dostawcami HoReCa;
  • SEKCJA WYSTAWIENNICZA – strefa zlokalizowana w foyer, przeznaczona dla dostawców, którzy już na miejscu chcą efektywnie zaprezentować swoją ofertę podczas indywidualnych spotkań z: inwestorami, prezesami oraz dyrektorami spółek, a także właścicielami lokali niezależnych.
  • UROCZYSTA KOLACJA z Galą SWEETS & COFFEE AWARDS 2024 oraz SUPPLIER OF THE YEAR 2024.

Organizatorem jest BROG B2B – media efektywnej komunikacji – wydawca czasopism: Nowości GastronomiczneŚwiat HoteliSweets & CoffeeStacja Benzynowa & Convenience Storeportali: www.horecanet.plwww.petrolnet.pl. Organizator Forum Rynku Hotelarskiego Profit HotelForum Rynku Gastronomicznego Food Business ForumForum Rynku Kawiarni, Cukierni, Lodziarni, Piekarni Sweets & Coffee, a także Forum Rynku Stacji Paliw PetroTrend.

Kontakt z Organizatorem
BROG B2B – media efektywnej komunikacji

Karolina Stępniak
dyrektor wydawnicza BROG B2B
redaktor Sweets & Coffee
664 463 069
[email protected] 

Agata Godlewska
redaktor prowadząca Nowości Gastronomicznych
redaktor Sweets & Coffee
693 401 316
[email protected]

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Autor: Horecanet
Opublikowano: 10.05.2024
Aktualizacja: 10.05.2024