Od sierpnia goście restauracji Pizza Hut w Warszawie i we Wrocławiu mogą zasmakować nowej oferty lodów, która będzie czekać przez cały rok. Stacje ,,Fabryka Lodów’’ to koncept, w którym goście samodzielnie będą mogli stworzyć swój deser lodowy z dowolnie dobranymi dodatkami.
Idei samoobsługowej stacji pozwalającej skomponować swój zestaw nie trzeba przedstawiać fanom restauracji Pizza Hut pamiętającym bar sałatkowy. Ten pomysł szybko stał się jednym z ulubionych elementów wizyt gości w restauracjach sieci i to nie tylko miłośników sałatek. Tego lata Pizza Hut ruszyła z kolejnym projektem – tym razem „Fabryką Lodów”. Proces tworzenia własnego deseru lodowego pozwoli samodzielnie wybrać wielkość porcji zakręconych lodów i rozmaitych dodatków.
Jak działa Fabryka Lodów Pizza Hut?
Do dyspozycji przy komponowaniu smaków są sosy w trzech smakach: truskawka, karmel i czekolada. Także posypki w postaci Smarties, KitKat, strzelających kuleczek i czekoladowych gwiazdek.
,,Fabryka” w Warszawie oferuje możliwość skomponowania swojego własnego deseru w dowolny sposób, z taką ilością lodów i również dodatków, jaką chcemy. We Wrocławiu dodatkowo, jeśli po zjedzeniu deseru mamy ochotę na więcej, w ramach tej samej opłaty możemy do woli go sobie dokładać.
Z Fabryki Lodów można skorzystać w warszawskiej restauracji Pizza Hut w CH M1 Marki na ul. Piłsudskiego 1 oraz na wrocławskim Rynku.
Rynek Gastronomiczny w Polsce – RAPORT 2022
>> Kliknij, aby zapoznać się z pełnym wydaniem <<
© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału zabronione.