Gorąco Polecam po raz kolejny we Wrocławiu

Udostępnij artykuł

To już piąta piekarnio-kawiarnia Gorąco Polecam. Smaki z Piekarni w tym mieście. Tym razem w dobrze znanym miejscu – centrum handlowym w biurowcu SKY TOWER.

Przeszklony lokal, transparentne zaplecze z piecem gdzie zarumieniają się wypieki, połączenie ceramiki, drewna i metaloplastyki – tak wygląda otwarta właśnie piekarnio-kawiarnia. Oprócz wypieków kawa (100 proc. arabica jakości speciality z Brazylii) oraz „Regał smakosza” z produktami komplementarnymi na każdą porę dnia (dania gotowe, wędliny, jajka, soki & smoothies, itd.).

Jest też miejsce do odpoczynku, spotkań biznesowych lub z przyjaciółmi, pracy z sofą, krzesłami i stolikami.

Polubiliśmy Wrocław z wzajemnością. Już niebawem znów tu zawitamy, m.in. w Galerii Dominikańskiej, gdzie powstanie lokal i wyspa Gorąco Polecam. Smaki z Piekarni – informuje Enata Bread, do której należy brand.

NOWOŚCI GASTRONOMICZNE marzec-kwiecień 2023
>> kliknij, aby zapoznać się z pełnym wydaniem <<

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału zabronione.

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 11.04.2023
Aktualizacja: 12.04.2023