Intea Hotel wystartuje w konkursie Supplier of the Year 2019 podczas XIV FPH 2019

Udostępnij artykuł
Już 11 grudnia w Marriott Warsaw Hotel, podczas XIV Forum Profit Hotel 2019, przedstawiciele firmy spotkają się z hotelarzami niezależnymi z całej Polski, inwestorami, kilkudziesięcioma kupcami, dyrektorami i prezesami z sieci Intea Hotel weźmie również udział w konkursie Supplier of the year, którego rozstrzygnięcie nastąpi na zakończenie wydarzenia.
Intea Hotel – inteligentne rozwiązanie, które pozwoli wyprzedzić konkurencje

Dynamiczny rozwój rynku HoReCa oznacza konieczność nie tylko nadążania za innymi, ale też
wytyczania nowych dróg. Ważne jest zapewnienie gościom komfortu i obsługi, do których będą
chcieli wracać. Dla inwestorów liczy się opłacalność przedsięwzięć, aby zapewnić trwały rozwój.
Rozwiązaniem, które pomaga odnieść sukces jest system Intea Hotel – innowacyjny, prosty w obsłudze i kompleksowy system do zarządzania wszystkimi funkcjami obiektu w branży HoReCa.
Intea Hotel to system, który zapewnia gościom spójne doświadczenia użytkowe – od momentu złożenia rezerwacji na stronie www, poprzez proces zameldowania, korzystanie z oferty gastronomicznej oraz atrakcji, aż po wymeldowanie. Dla gości ważna jest personalizacja i szybkość obsługi, uprzejmość i dokładność, a także pewien rodzaj „niewidoczności” obsługi. Intea Hotel to w pełni zintegrowane i mobilne narzędzie informatyczne dla hoteli i branży gastronomicznej, które działa na dowolnym urządzeniu podłączonym do Internetu. Brak w nim powszechnie znanego podziału na system PMS, system dla gastronomii, obsługi magazynów itp., ponieważ oprogramowanie stanowi spójną całość, w innowacyjny sposób łącząc różnorodne funkcje.

W pełni zintegrowane moduły umożliwiają zarządzanie gospodarką magazynową, sprzedażą opartą o systemy POS, recepcją, rezerwacjami, a także organizowaniem i rozliczaniem konferencji, wesel czy pobytów grupowych. Wszystko to dostępne jest wraz z szerokim wachlarzem wielowymiarowych i dostępnych na każde żądanie raportów określających poziom przychodów i kosztów z uwzględnieniem zasad księgowych opartych o USALI. Natychmiastowy wgląd w ewidencję i rozliczanie zakupów, a także działań na kuchni, w barze i restauracji pozwalają bezzwłocznie analizować wystawiane i anulowane rachunki czy rabaty.

Pełna integracja z systemem księgowym bez potrzeby instalowania dodatkowych interfejsów oraz kompletna zgodność z polskim prawem to kolejne atuty systemu Intea Hotel – wszelkie zmiany przepisów, np. sposobu wystawiania paragonów (NIP), czy konieczności tworzenia jednolitych plików kontrolnych (JPK) są uwzględniane w bieżących aktualizacjach. Intea Hotel obejmuje ponadto bezprowizyjny system rezerwacji internetowych (booking engine) na stronie www, co pozwala uzyskać realne oszczędności na opłatach za pośrednictwo transakcyjne. Moduł CRM w dziale rezerwacji z kolei pomaga wysyłać oferty do klientów drogą elektroniczną, a cała historia tej korespondencji znajduje się w jednym miejscu. Dodatkowe zalety rozwiązania, takie jak intuicyjność aplikacji przekładająca się na krótkie czasy szkolenia, brak konieczności zakupu i utrzymywania własnej infrastruktury serwerów oraz wsparcia IT, a także kompleksowa opieka techniczna w trybie 24/7 z pewnością wzbudzą zainteresowanie hotelarzy. System może być ponadto dowolnie
skalowany, bez względu na liczbę pokojów w obiekcie czy nowe usługi. Intea Hotel to nowoczesne, kompleksowe i niezwykle proste w użyciu oprogramowanie dla hoteli i branży gastronomicznej. Pełna integracja funkcjonalna, zgodność z polskimi przepisami, a przede wszystkim wszechstronna kontrola nad wszystkimi obszarami działania obiektu zapewnią hotelarzom i restauratorom możliwość skoncentrowania się na prowadzeniu i rozwijaniu swojej działalności, bez obaw o stronę operacyjną.

VIDEORELACJA Z UBIEGŁOROCZNEJ EDYCJI
XIII FORUM PROFIT HOTEL 2018

SUPPLIER OF THE YEAR 2019
PRESTIŻ • ZAUFANIE ODBIORCÓW • SUKCES SPRZEDAŻOWY

W konkursie Supplier of the Year Forum Profit Hotel 2019 biorą udział firmy – dostawcy produktów, urządzeń, sprzętu, technologii i usług dla sektora HoReCa, które zgłosiły i opłaciły swój udział w XIV Forum Profit Hotel 2019 jako Sponsor lub Wystawca, albo wykupiły Kartę Wstępu – Business i będą prezentowały swoją ofertę podczas spotkań Business Speed Dating organizowanych w ramach wydarzenia. Trzech równorzędnych zwycięzców konkursu wybiera jury złożone z „kupców” uczestniczących w tegorocznej edycji Business Speed Dating. Laury dla najlepszych Dostawców Roku wręczone zostaną podczas wieczornej Gali na zakończenie XIV Forum Profit Hotel 2019.

Zapraszamy do kontaktu z Organizatorem celem uzyskania pełnej oferty lub zarejestrowania uczestnictwa.

Organizatorem jest BROG B2B MEDIA EFEKTYWNEJ KOMUNIKACJI
wydawca czasopism: Świat HoteliNowości GastronomiczneSweets & CoffeeStacja Benzynowa & Convenience Store; portali: www.horecanet.pl, www.petrolnet.pl, oraz organizator Forum Rynku Hotelarskiego Profit Hotel, Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum, Forum Rynku Kawiarni, Cukierni, Lodziarni, Piekarni Sweets & Coffee, a także Forum Rynku Stacji Paliw PetroTrend.

Kontakt z Organizatorem
BROG B2B MEDIA EFEKTYWNEJ KOMUNIKACJI
Zbigniew Pąk
dyrektor sprzedaży
664 463 083, 22 290 66 11
z.pak@brogb2b.pl

Karolina Stępniak
redaktor naczelna Świat Hoteli
dyrektor wydawnicza
664 463 096, 22 290 66 11
k.stepniak@brogb2b.pl

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Karolina Stępniak

Redaktor naczelna Świat Hoteli, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Hotelarskiego PROFIT HOTEL®, dyrektor wydawnicza, współwłaścicielka BROG B2B. Absolwentka wydziału dziennikarstwa Collegium Civitas w Warszawie. Doświadczenie zdobywała w takich pismach jak Gazeta Wyborcza i Życie Warszawy. Z firmą BROG Media (później BROG Marketing i BROG B2B) związana od grudnia 2010 roku. Początkowo jako dziennikarz w czasopismach Świat Hoteli i Nowości Gastronomiczne oraz portalu Horecanet.pl. Od lutego 2013 pełni funkcję redaktor naczelnej Świata Hoteli, a od stycznia 2018 roku dyrektor wydawniczej i współwłaścicielki wydawnictwa BROG B2B. Jest również współorganizatorką Forum Rynku Hotelarskiego Profit Hotel, a także odpowiedzialna za tworzenie portalu Horecanet.pl oraz współorganizację Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum i Forum Rynku Kawiarni, Cukierni, Lodziarni, Piekarni Sweets & Coffee. Jest także wykładowczynią i członkinią Rady Biznesu Szkoły Głównej Turystyki i Hotelarstwa Vistula. Interesuje się polskim rynkiem hotelarskim i gastronomicznym. Prywatnie uwielbia sport, w szczególności bieganie, poza tym dobrą kuchnię i polskie kino. Szczęśliwa partnerka i mama Łucji.

Opublikowano: 09.12.2019
Aktualizacja: 09.12.2019