Jak sezonować mięso? – rusza Super Dry Even

Udostępnij artykuł
Firma HENDI zaprasza na Super Dry Event, czyli profesjonalne, bezpłatne szkolenia na temat sezonowania mięsa. Pierwsze spotkanie odbędzie się 15 maja we Wrocławiu, kolejne 21 maja w miejscowości Pomlewo k/ Gdańska.

A G E N D A :

– Sezonowanie mięsa – z czym to się je?
– Nasi eksperci naucza Cię jak prawidłowo przyrządzić steka
– Dowiesz się czym jest czapa i jak wykorzystać ubytek z wysezonowanego mięsa
– Przedstawimy pomysł na urozmaicenie wyglądu Twojej restauracji: szafy do sezonowania mięsa

Udział w szkoleniu jest bezpłatny po wcześniejszej rejestracji na stronie:

 

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Opublikowano: 06.05.2019
Aktualizacja: 06.05.2019