To doświadczony i nagradzany pasjonat branży gastronomicznej z wieloletnim, międzynarodowym doświadczeniem. Obecnie awansuje w strukturze Nobu Warsaw, gdyż dotychczas pracował jako asystent food and beverage managera w hotelu. Nowy szef będzie odpowiadał za kompleksowe zarządzanie Restauracją Nobu w Warszawie.
Jorge Bas posiada bogate doświadczenie w branży gastronomicznej, zdobyte w renomowanych restauracjach i hotelach w Polsce oraz za granicą. Przed dołączeniem do zespołu Nobu, zarządzał restauracją Papi Chulo we Wrocławiu – uznawaną za jednego z liderów na rynku kuchni meksykańskiej w Polsce. Wcześniej zdobywał doświadczenie w luksusowych obiektach, między innymi w hotelu Fairmont sieci Accor w Meksyku, a także podczas pracy w uznanych restauracjach i resortach w Europie i Ameryce Łacińskiej. Jorge ma na swoim koncie także prestiżowy tytuł Nobu Employee of the Year w regionie EMEA, który potwierdza jego wyjątkowe osiągnięcia, profesjonalizm oraz nieustanne dążenie do doskonałości zarówno w obsłudze gości, jak i zarządzaniu zespołem.
Z ogromną satysfakcją ogłaszam awans Jorge Basa na stanowisko Restaurant Managera Nobu. Jorge wykazał się wyjątkowym zaangażowaniem w rozwijanie naszego biznesu, troską zarówno o zespół, jak i o gości. Jego bogate doświadczenie w zarządzaniu restauracjami oraz pasja do doskonałej obsługi sprawiają, że jest idealną osobą do dalszego rozwijania marki Nobu w Warszawie – powiedział Stefan Bauer, dyrektor generalny Nobu Hotel Warsaw.
NOWOŚCI GASTRONOMICZNE maj-czerwiec 2025
>> kliknij, aby zapoznać się z pełnym wydaniem <<
Dla mnie prawdziwa gościnność to coś więcej niż perfekcyjna obsługa – to umiejętność budowania autentycznych relacji i wyczuwania potrzeb gości zanim je wypowiedzą. Jestem ogromnie wdzięczny za zaufanie, jakim obdarzyło mnie kierownictwo Nobu. Każdego dnia czerpię radość z pracy z wyjątkowym zespołem i możliwością tworzenia niezapomnianych doświadczeń dla naszych gości – powiedział Jorge Bas, nowy Restaurant Manager Nobu Warsaw.
Awans Jorge to kolejny przykład realizacji strategii rozwoju talentów w ramach zespołu Nobu oraz docenienia zaangażowania i pasji, które nowy manager Restauracji Nobu wnosi do codziennej pracy. Do obowiązków Jorge Basa należy nie tylko zarządzanie zespołem i dbanie o najwyższe standardy obsługi, ale także współtworzenie strategii rozwoju restauracji, wdrażanie nowych rozwiązań oraz realizacja ambitnych celów biznesowych. Istotnym elementem jego działań będzie wdrażanie innowacji, które podnoszą jakość obsługi i wyróżniają Nobu na tle rynku.
Źródło: Restauracja Nobu
© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.