29 maja w Sheraton Grand Warsaw odbędzie się najważniejsze spotkanie profesjonalistów branży sweets & coffee. Tych, którzy nie zdążyli zgłosić lokalu / sieci do naszego konkursu Sweets & Coffee Awards® 2023 i tym samym zagwarantować sobie bezpłatnego udziału, a chcieli by uczestniczyć w wydarzeniu – zapraszamy do kontaktu.
W programie i dyskusjach podczas Forum, które z powodzeniem wraca po trudnych czasach pandemii, tradycyjnie znajdą się: indywidualne spotkania kupców z dostawcami; merytoryczne i najbardziej praktyczne wskazówki dotyczące wsparcia dla biznesu od najwybitniejszych praktyków i ekspertów oraz efektywna wymiana doświadczeń i sposobów na rozwijanie biznesu. Tegoroczne rozmowy naturalnie zdominowane będą obecną sytuacją. Nie zabraknie pogłębionych analiz, wniosków, prognoz oraz wzajemnego wsparcia i praktycznych porad.
Jak co roku, jako Organizator, stawiamy wyłącznie na naszą najbardziej efektywną i sprawdzoną formułę wydarzenia odbywającego się w wersji stacjonarnej.
Uczestnictwo zagwarantuje Państwu:
- zdobycie wiedzy o sprawdzonych sposobach na rozwój biznesu, możliwość dyskusji z najwybitniejszymi praktykami i ekspertami;
- kuluarowe spotkania w gronie przyjaciół i partnerów;
- indywidualne spotkania z dostawcami oraz zapoznanie się z ich najbardziej aktualną ofertą;
- lunch w Sheraton Grand Warsaw;
- udział w uroczystej kolacji z Galą konkursową SWEETS & COFFEE AWARDS® 2023 oraz SUPPLIER OF THE YEAR 2023;
- obecność na najważniejszym w roku spotkaniu przedstawicieli branży;
- zimne i ciepłe napoje oraz przekąski przez cały dzień.
Organizatorem jest BROG B2B – media efektywnej komunikacji – wydawca czasopism: Nowości Gastronomiczne, Świat Hoteli, Sweets & Coffee, Stacja Benzynowa & Convenience Store; portali: www.horecanet.pl, www.petrolnet.pl. Organizator Forum Rynku Hotelarskiego Profit Hotel, Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum, Forum Rynku Kawiarni, Cukierni, Lodziarni, Piekarni Sweets & Coffee, a także Forum Rynku Stacji Paliw PetroTrend.
Kontakt z Organizatorem
BROG B2B – media efektywnej komunikacji
Karolina Stępniak
redaktor naczelna Świata Hoteli
redaktor Sweets & Coffee
664 463 069
[email protected]
Milena Kaszuba-Janus
redaktor naczelna Nowości Gastronomicznych
redaktor Sweets & Coffee
664 463 066
[email protected]
© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.