Krzysztof Kaliciński moderatorem podczas XVIII Food Business Forum 2020

Ekspert rynku, konsultant, Founder & Owner Black Board Management & Consulting poprowadzi dyskusję pt: „Riposta na kryzys – projekty, kreatywne rozwiązania, relacje, efektywny marketing [branża sweets & coffee]”. Najważniejsze w Polsce spotkanie restauratorów niezależnych; inwestorów; prezesów i dyrektorów sieci gastronomicznych, a także kupców i dostawców HoReCa odbędzie się 7 września w Sheraton Grand Warsaw.

Krzysztof Kaliciński pracuje jako niezależny konsultant wspierając mniejsze firmy gastronomiczne i start-up’y. Jako trener i coach jest również wykładowcę branżowego kierunku na Akademii Leona Kożmińskiego.

Specjalizuje się w konsultingu gastronomicznym, zarządzaniu sieciami, projektowaniu i wdrażaniu szkoleń, customer service, employer branding oraz kształceniu kadr zarządzających.

Przez 25 lat pracy zawodowej Krzysztof Kaliciński zdobywał doświadczenia pracując dla największych sieci gastronomicznych takich jak McDonald’s, gdzie zaczynał przygodę w tym biznesie czy T.G.I. Friday’s – ikony casual dining. W latach 2005-2010 był dyrektorem operacyjnym sieci Coffeeheaven. Następnie jako dyrektor zarządzający oraz członek zarządu kierował multibrandową spółką LS travel foodservice Poland zarządzającej takimi brandami jak: SO!COFFEE, empik cafe, Bread & Co., Flying Bistro, The Flame, i kilku innych zlokalizowanych głównie na lotniskach. W latach 2013 – 2019 jako Business Development & Operations Director kierował siecią Green Caffe Nero, będącej własnością Caffe Nero, największej na świecie prywatnej sieci kawiarni. 

BROG B2Bmedia efektywnej komunikacji – wydawca m.in. czasopism Nowości Gastronomiczne, Sweets & Coffee oraz portalu www.horecanet.pl serdecznie zaprasza wszystkich do udziału w najważniejszym w Polsce spotkaniu przedstawicieli branży XVIII Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum 2020, któremu – już po raz dziewiąty – towarzyszyć będzie rozstrzygnięcie Food Business Awards 2020, tym razem w formule specjalnej.

Osoby zainteresowane udziałem w wydarzeniu prosimy o kontakt:
biuro@brogb2b.pl

Uczestnictwo zagwarantuje Państwu:
● zdobycie wiedzy o sprawdzonych sposobach na rozwój biznesu
● możliwość dyskusji z najwybitniejszymi praktykami i ekspertami
● kuluarowe spotkania w gronie przyjaciół i partnerów
● indywidualne spotkania z dostawcami oraz zapoznanie się z ich najbardziej aktualną ofertą
● lunch i udział w uroczystej kolacji z Galą edycji specjalnej konkursu Food Business Awards 2020 i Supplier of the Year 2020
● obecność na najważniejszym w roku spotkaniu przedstawicieli branży gastronomicznej
● zimne i ciepłe napoje oraz przekąski przez cały dzień

Videorelacja z ubiegłorocznej edycji XVII Food Business Forum 2019
Zapraszamy do obejrzenia!

WWW.FOODBUSINESSFORUM.PL

Organizator: BROG B2B – MEDIA EFEKTYWNEJ KOMUNIKACJI wydawca m.in. czasopism: Świat HoteliNowości GastronomiczneSweets & CoffeeStacja Benzynowa & Convenience Store; portali: www.horecanet.pl, www.petrolnet.pl, oraz organizator Forum Rynku Hotelarskiego Profit Hotel, Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum, Forum Rynku Kawiarni, Cukierni, Lodziarni, Piekarni Sweets & Coffee, a także Forum Rynku Stacji Paliw PetroTrend.

Kontakt – BROG B2B
Milena Kaszuba-Janus
redaktor naczelna Nowości Gastronomicznych
664 463 066
m.kaszuba@brogb2b.pl

Zbigniew Pąk, dyrektor sprzedaży
664 463 083
z.pak@brogb2b.pl

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.