Longstay Premium Apartments zmienia się w Sea Premium Apartments

Udostępnij artykuł

Mieszczący się w sercu Gdyni obiekt, zarządzany przez Dobry Hotel, funkcjonować będzie jako Sea Premium Apartments. Nowa nazwa hotelu jest o wiele bardziej spójna z jego charakterem i możliwościami.

Sea Premium Apartments
Sea Premium Apartments

Sea Premium Apartments oddaje do dyspozycji gości 27 pokoi i apartamentów o podwyższonym standardzie. Zajmują powierzchnię od 20 do 101 mkw. i są wyposażone w aneksy kuchenne. Dla gości udostępniono także salę śniadaniową z wyposażeniem oraz przestronny taras z widokiem na panoramę Zatoki Gdańskiej. Dodatkowo nowy obiekt zarządzany przez Dobry Hotel zapewnia całodobową recepcję i ochronę. Podziemną halę garażową, salę fitness wyposażoną w urządzenia firmy Technogym oraz saunę fińską i łaźnię parową.

O Grupie Dobry Hotel

Dobry Hotel jest ogólnopolską siecią obiektów hotelarsko-gastronomicznych, która operuje 15 hotelami znajdującymi się na terenie całego kraju. W skład obiektów zarządzanych przez Dobry Hotel wchodzą: Arkon Park w Gdańsku, Różany Gaji oraz Longstay Premium Apartments w Gdyni, sopockie Villa Sedan i Aqua Sopot, Dom Zdrojowy w Jastarni, Hotel Mikołajki w Mikołajkach, Hotel Altus Poznań Old Town w Poznaniu, krakowskie Hotel Unicus Kraków Old Town, H15 Palace Hotel i pięciogwiazdkowy Hotel Unicus Palace, Hotele Tatrzańska Ostoja i Aquarion w Zakopanem, a także warszawskie hotele Moxy Warsaw Praga i H15 Boutique.

Rynek Dostawców HoReCa – RAPORT 2022
>> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <<

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału zabronione.

Karolina Stępniak

Redaktor naczelna Świat Hoteli, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Hotelarskiego PROFIT HOTEL®, dyrektor wydawnicza, współwłaścicielka BROG B2B. Absolwentka wydziału dziennikarstwa Collegium Civitas w Warszawie. Doświadczenie zdobywała w takich pismach jak Gazeta Wyborcza i Życie Warszawy. Z firmą BROG Media (później BROG Marketing i BROG B2B) związana od grudnia 2010 roku. Początkowo jako dziennikarz w czasopismach Świat Hoteli i Nowości Gastronomiczne oraz portalu Horecanet.pl. Od lutego 2013 pełni funkcję redaktor naczelnej Świata Hoteli, a od stycznia 2018 roku dyrektor wydawniczej i współwłaścicielki wydawnictwa BROG B2B. Jest również współorganizatorką Forum Rynku Hotelarskiego Profit Hotel, a także odpowiedzialna za tworzenie portalu Horecanet.pl oraz współorganizację Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum i Forum Rynku Kawiarni, Cukierni, Lodziarni, Piekarni Sweets & Coffee. Jest także wykładowczynią i członkinią Rady Biznesu Szkoły Głównej Turystyki i Hotelarstwa Vistula. Interesuje się polskim rynkiem hotelarskim i gastronomicznym. Prywatnie uwielbia sport, w szczególności bieganie, poza tym dobrą kuchnię i polskie kino. Szczęśliwa partnerka i mama Łucji.

Opublikowano: 08.03.2022
Aktualizacja: 08.03.2022