Do zarządu grupy będącej właścicielem marek Gorąco Polecam. Smaki z Piekarni i Bakery dołączyła ekspertka w zakresie komercjalizacji nieruchomości handlowych. – To ogromne wzmocnienie, które odegra kluczową rolę w realizacji planu ekspansji naszych sieci – mówi Bartłomiej Rychcik, prezes Enata Bread.

W perspektywie jednego, dwóch lat sieć Gorąco Polecam. Smaki z Piekarni ma osiągnąć 150 lokali w Warszawie i innych dużych miastach (np. we Wrocławiu, Poznaniu, Krakowie, itd.). W ciągu kolejnych zbliżyć się do liczby 500 lokali. W tym czasie powstanie też kilka rzemieślniczych piekarni Bakery (w prestiżowych lokalizacjach). – Plan jest bardzo ambitny i potrzebuje mocnego zespołu – podkreśla Rychcik.
Magdalena Chruściel, nowa członkini zarządu Enata Bread ds. rozwoju sieci, posiada wieloletnie doświadczenie w branży. Brała udział w komercjalizacji znanych i lubianych przez konsumentów miejsc: galerii handlowych i parków handlowych. Pracowała dla Colliers Poland, Raiffeisen Evolution, Metro Properties.
Realizacja planu ekspansji sieci należących do Enata Bread to duże wyzwanie – atrakcyjny i dynamiczny projekt inwestycyjny. Szybkość, elastyczność, kreatywność to jego cechy charakterystyczne. Cieszę się, że mogę być jego częścią – mówi Magdalena Chruściel.
Magdalena Chruściel, jako członkini Zarządu Enata Bread ds. rozwoju sieci, zajmie się ekspansją marek w centrach biurowych, galeriach i parkach handlowych, na ulicach oraz osiedlach, a także w innych projektach inwestycyjnych.
Enata Bread to dynamicznie rozwijająca się grupa marek z branży piekarniczo-cukierniczej: Gorąco Polecam. Smaki z Piekarni i Bakery (Wilanów i Browary Warszawskie). Grupa wyróżnia się zarządzaniem, wysoką jakością produktów i usług, a także tworzeniem konceptów – lokali gastronomicznych.
NOWOŚCI GASTRONOMICZNE marzec-kwiecień 2023
>> kliknij, aby zapoznać się z pełnym wydaniem <<

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.