Małgorzata Bryszewska związana jest ze stołecznym hotelem od 2009 roku. Z początkiem maja objęła nową funkcję.
Małgorzata przeszła całą ścieżkę w gastronomii w warszawskim hotelu Polonia Palace – od kelnerki śniadaniowej, obsługi gości w restauracji, barze i podczas eventów, aż po kierownika baru. Nadzorowała także otwarcie hotelu po pandemii. Teraz objęła stanowisko kierownika działu gastronomii.
W nowej roli będzie odpowiedzialna za kompleksowe, operacyjne zarządzanie gastronomią – współpracę z kuchnią, działami MICE i sprzedaży, a także za nadzór nad standardami obsługi i tworzenie oferty kulinarnej hotelu. Małgorzata uwielbia podróże i aktywnie spędza czas na poznawaniu nowych miejsc.
ŚWIAT HOTELI – MARZEC-KWIECIEŃ 2025
>> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <<
Hotel Polonia Palace
Otwarty w 1913 roku w centrum Warszawy, posiada 206 pokoi i apartamentów, 10 sal na spotkania o różnym charakterze, zabytkową Salę Balową Ludwikowska oraz restaurację, bar i fitness. Hotel przetrwał wojnę i stał się siedzibą ambasad, konsulatów oraz instytucji z całego świata. Znany z filmów i seriali, do których stanowił idealną scenografię. Zarządzany przez Hotele Warszawskie „Syrena”.
Źródło: Hotel Polonia Palace
© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione