Marek Soczewka szefem kuchni Sheraton Sopot Hotel

Udostępnij artykuł

Dotychczas, w sopockim obiekcie pełnił funkcję zastępcy szefa kuchni. Wcześniej kuchnią zarządzał Krystian Szidel.

Marek Soczewka, Sheraton Sopot Hotel
Marek Soczewka, Sheraton Sopot Hotel

Marek posiada ponad 25-letnie doświadczenie w branży hotelarskiej, w tym 19 lat przepracowanych w hotelach 5-gwiazdkowych. Dołączył do Sheraton Sopot jako Sous Chef w 2013 roku. Przez te lata Marek wykazał się ogromnym profesjonalizmem, zaangażowaniem i pasją. Marku jesteśmy szczęśliwi, że mamy Cię w zespole – poinformował Sheraton Sopot Hotel w swoich mediach społecznościowych.

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału zabronione.

Opublikowano: 07.04.2023
Aktualizacja: 07.04.2023