MAX Premium Burgers w Jastrzębiu-Zdroju otwarty

Udostępnij artykuł

To pierwsza w regionie i osiemnasta w Polsce restauracja marki. Najstarsza szwedzka sieć lokali z burgerami z okazji nowego otwarcia chce włączyć się we wsparcie i promowanie lokalnego sportu dzięki partnerstwu z KS GKS Jastrzębie.

Dzisiaj jesteśmy wyjątkowo dumni i szczęśliwi, że możemy ogłosić otwarcie nowej restauracji
w Jastrzębiu-Zdroju. To nowy rozdział w rozwoju MAX Premium Burgers w Polsce. Chcemy w dalszym ciągu oferować szeroką gamę burgerów mięsnych, a także roślinnych, aby każdy czuł się u nas mile widziany podkreśla Richard Bergfors, CEO MAX Premium Burgers.

Nowa restauracja w Jastrzębiu-Zdroju, przy ulicy Podhalańskiej 23, zapewni łącznie 120 miejsc dla gości wewnątrz lokalu oraz na patio. Dla kierowców przygotowano miejsce drive thru do złożenia zamówień z samochodu. Także łącznie 31 miejsc parkingowych, w tym również dla osób z niepełnosprawnościami. W trosce o potrzeby rodzin z małymi dziećmi, MAX Premium Burgers przygotowało w toaletach miejsce do przewijania pociech. Dla klientów restauracji oddane do użytku zostaną także gniazda do ładowania sprzętów elektronicznych oraz bezpłatna sieć Wi-Fi. Zamówienia na wynos lub na miejscu można składać za pomocą aplikacji MAX Express.

Otwarcie się na potrzeby klientów Jastrzębia-Zdroju i okolic to dla nas kolejna okazja
do zaprezentowania bogatej oferty MAX Premium Burgers, opartej o walory smakowe i jakościowe wszystkich serwowanych dań. Jesteśmy przekonani, że dzisiejsze wydarzenie jest ważnym punktem w dalszym rozwoju MAX Premium Burgers w Polsce dodaje Johan Ståhl, Head of International MAX Burgers.

MAX Premium Burgers wspiera GKS Jastrzębie

Równolegle z otwarciem nowej restauracji MAX Premium Burgers aktywnie włącza się w lokalne życie. Także rozwój proaktywnych działań w regionie. Pierwszym elementem integracji jest podpisanie umowy sponsoringowej z GKS Jastrzębie S.A.

Dziękujemy sieci MAX Premium Burgers za zwrócenie uwagi na potrzeby rozwoju sportu i rekreacji w naszym regionie. Górny Śląsk przez lata był bardzo ważnym punktem na sportowej mapie Polski i cieszymy się, że nasza współpraca może wpłynąć na rozwój naszego klubu na szczeblach lokalnych oraz centralnym – dodaje Adrian Brachaczek, Prezes Zarządu GKS Jastrzębie.

W trosce o środowisko naturalne, w 2019 roku MAX został jedyną europejską marką nagrodzoną przez ekspertów ONZ w konkursie Global Climate Action Award w kategorii „Go Climate Neutral Now”. Firma nie tylko równoważy wydzielanie się dwutlenku węgla z całego procesu produkcji swojej żywności, ale idzie o krok dalej wychwytując kolejne 10 proc.

Rynek Gastronomiczny w Polsce – RAPORT 2022
>> Kliknij, aby zapoznać się z pełnym wydaniem <<

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału zabronione.

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 24.08.2022
Aktualizacja: 24.08.2022