My Story Gdynia – nowy hotel otwarty

Udostępnij artykuł
Z początkiem października w centrum Gdyni oficjalnie otwarto My Story Gdynia Hotel. Oferuje 59 pokoi w standardzie czterogwiazdkowym, trzy sale konferencyjne na 75 osób, restaurację, siłownię, dwie sauny, a także gabinet kosmetyczny.

Samopoczucie wynikające z wyspania się, stało się najważniejszym czynnikiem determinującym cały proces projektowania obiektu – informują właściciele.

Odpowiednia kolorystyka wykończenia wnętrz oraz natężenie światła, zapachy i dźwięki w pokoju mają wspierać proces produkcji melatoniny. Takie akcesoria, jak kołdry obciążające, materace o odpowiedniej twardości, a także menu restauracji dopasowane do pory dnia, mogą spowodować, że regeneracja organizmu będzie efektywniejsza.

Wszystkie pokoje wyposażone zostały w indywidualnie zaprojektowane meble, dopasowane sceny świetlne, a także kosmetyki dostępne dla gości, których skład opracowany został z uwzględnieniem prawidłowej stymulacji snu – dodają właściciele.

ŚWIAT HOTELI – WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2021
>> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <<

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału zabronione.

Karolina Stępniak

Redaktor naczelna Świat Hoteli, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Hotelarskiego PROFIT HOTEL®, dyrektor wydawnicza, współwłaścicielka BROG B2B. Absolwentka wydziału dziennikarstwa Collegium Civitas w Warszawie. Doświadczenie zdobywała w takich pismach jak Gazeta Wyborcza i Życie Warszawy. Z firmą BROG Media (później BROG Marketing i BROG B2B) związana od grudnia 2010 roku. Początkowo jako dziennikarz w czasopismach Świat Hoteli i Nowości Gastronomiczne oraz portalu Horecanet.pl. Od lutego 2013 pełni funkcję redaktor naczelnej Świata Hoteli, a od stycznia 2018 roku dyrektor wydawniczej i współwłaścicielki wydawnictwa BROG B2B. Jest również współorganizatorką Forum Rynku Hotelarskiego Profit Hotel, a także odpowiedzialna za tworzenie portalu Horecanet.pl oraz współorganizację Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum i Forum Rynku Kawiarni, Cukierni, Lodziarni, Piekarni Sweets & Coffee. Jest także wykładowczynią i członkinią Rady Biznesu Szkoły Głównej Turystyki i Hotelarstwa Vistula. Interesuje się polskim rynkiem hotelarskim i gastronomicznym. Prywatnie uwielbia sport, w szczególności bieganie, poza tym dobrą kuchnię i polskie kino. Szczęśliwa partnerka i mama Łucji.

Opublikowano: 20.10.2021
Aktualizacja: 20.10.2021