To już siódmy lokal w sieci, a czwarty w Warszawie. Marka zaprasza mieszkańców Woli i biurowców zlokalizowanych wokół ronda Daszyńskiego do nowego punktu przy ul. Prostej 70.
Lokalizacja jest nieprzypadkowa. Biznesowe centrum Warszawy, główne arterie komunikacyjne mieszkańców stolicy i zwiększenie zasięgu dostaw do zachodnich dzielnic. Jesteśmy przekonani, że Kura przycupnęła w odpowiednim miejscu. 2025 rok będzie kolejnym dynamicznym okresem w rozwoju konceptu kebabów premium. Już niebawem nasze wyjątkowe kompozycje będą serwowane w kolejnej, nowej, prestiżowej lokalizacji. Na tę chwilę, dziób na kłódkę – czytamy na social mediach sieci.
NOWOŚCI GASTRONOMICZNE listopad-grudzień 2024
>> kliknij, aby zapoznać się z pełnym wydaniem <<
Kura Warzyw jest inspirowana berlińskim Mustafa’s Gemüse Kebap, to właśnie smak mięsa z kurczaka, grilowanych warzyw w połączeniu ze świeżymi warzywami i serem tureckim spowodował, że pojawiła się chęć stworzenia takiego miejsca w Polsce. Pierwszy lokal Kury Warzyw powstał w Poznaniu przy ul. Wrocławskiej, chwilę później pojawiła się Kura na czterech kołach — FoodTruck, który aktualnie stacjonuje na Wilczaku. Kura dość szybko zapragnęła podbić stolicę. Pojawiła się w Hali Gwardii, a chwilę później przy ul. Dąbrowskiego oraz przy ul. Chmielnej.
Żródło: LinkedIn Kura Warzyw
© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.